Miros de cer într-un vas de lut

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 30,00 lei

  • Cod produs: 001044
  • Stoc: Stoc limitat
  • Autor:  Cristian Boariu
Adaugă la favorite
Cumpărat frecvent împreună cu:
Descriere

„Mesajul acestei scrieri capteaza prin modul in care este prezentat, convinge prin Puterea cu care este confirmat si orienteaza orice om devotat spre o viata de slujire curata si sfanta fiindca toate invataturile cuprinse aici alcatuiesc un veritabil ghid spre ceea ce ne intereseaza pe linie spirituala" (Pastor Cornel Cotan, Cimpa)

„Cartea aceasta este o colectie de meditatii si eseuri de spiritualitate crestina. Autorul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, dar in mod deosebit tinerilor, aducand in fata cititorului un bogat continut de mesaj crestin. Stilul direct, limbajul accesibil, profunzimea gandului, seriozitatea si orientarea conservatoare a mesajului transforma lecturarea acestei carti intr-un real castig duhovnicesc." (Nelu Brie, Sibiu)

„Esurile cuprinse in acest volum sunt mesaje de trezire spirituala care pot fi de mare ajutor celor care il cauta cu sinceritate pe Domnul si care doresc sa lase mireasma Lui Dumnezeu sa le umple fiinta." (Pastor Nelu Filip, Timisoara)

„Miros de cer intr-un vas de lut este inca o dovada ca puterea de mantuire a Lui Dumnezeu e in mainile noastre. (Romani 1: 16) Evanghelia Lui Hristos este motivul aceste carti. Autorul isi implineste responsabilitatea fata de Evanghelie, transmitand o comoara de marturii, de imagini vizuale si concepte biblice in aceasta colectie de eseuri. Citita dincolo de cuvinte, cartea aceasta nu face altceva decat sa reafirme in contemporaneitate ca Evanghelia Lui ristos este puterea de mantuire a fiecaruia care crede. " (Pastor Oti Tipei, Arad)

Număr de pagini: 106

Mai mult
Specificații
Copertă:  Flexibilă
Produse asemănătoare
Produse de același autor