Puncte de fidelitate

Noi, Editura Isaharus SRL, răsplătim fidelitatea. De aceea unul dintre avantajele de a avea cont pe site-ul editurii www.isaharus.ro este faptul că primești puncte cadou la orice comandă, înscrierea la newsletter și pentru orice recenzie lăsată la unul dintre produsele noastre.

Cum se obțin punctele?

În primul rând, trebuie să ai un cont activ pe site-ul www.isaharus.ro iar apoi:

 1. Poți să obții puncte de fidelitate pentru orice comandă plasată și finalizată pe site. Acestea se acordă în funcție de valoarea comenzii, în felul următor: fiecare leu achitat pentru comandă, fără taxele de livrare, îți aduce 1 punct. Punctele vor intra în contul de client doar în momentul în care statusul comenzii este "Comanda completă". De exemplu: pentru o comandă de 100 lei + taxele de livrare, se obțin 100 puncte de fidelitate.
 2. Creează-ți un cont pe site-ul www.isaharus.ro, abonează-te la newsletter și primești automat 100 puncte.
 3. Scrie o recenzie la unul dintre produsele de pe site și obții 50 puncte. În decurs de 5 zile, unul dintre operatorii noștri va analiza recenzia și o va aproba dacă îndeplinește următoarele condiții: 
 • este relevantă (nu spam) și se referă în mod direct la produsul respectiv;
 • nu se aprobă mai multe recenzii cu același conținut pentru mai multe produse;
 • nu se aprobă mai multe recenzii la același produs din partea aceluiași utilizator;
 • nu se acceptă limbaj dezagreabil sau care conține jigniri;
 • se acceptă recenziile critice, argumentate într-un mod civilizat și obiectiv;
 • nu se cer informații suplimentare despre produs și nu se fac comenzi în secțiunea de recenzii, există rubrică de întrebări pentru asta;
 • se premiază cu puncte de fidelitate maxim 20 de recenzii/lună, peste 20 de recenzii/lună nu se mai primesc puncte de fidelitate dar utilizatorul poate lăsa în continuare recenzii și vă mulțumim pentru asta.

Cum și când se pot utiliza punctele de fidelitate?

Dacă ai puncte disponibile în contul de client le poți folosi oricând dorești să plasezi o nouă comandă. Punctele de fidelitate primite expiră în 45 zile de la primirea lor în contul de client iar înainte cu 5 zile de expirare vei primi un email de atenționare ca să poți plasa o nouă comandă pe site și să nu pierzi punctele câștigate. 100 puncte valorează 1 Leu reducere. Punctele le poți utiliza după ce ai adăugat produse în coșul de cumpărături și înainte să mergi la pagina cu datele de livrare ai opțiunea ”Aplică punctele tale de fidelitate”, dai click pe ea și completezi câte puncte dorești să folosești din cele existente în contul de client pentru comanda respectivă. Cu punctele de fidelitate acumulate poți achita integral sau parțial o comandă pe www.isaharus.ro, cu excepția taxelor de livrare.

Observații:

 1. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii referitori la sistemul de puncte de fidelitate, fără un anunț în prealabil.
 2. Punctele de fidelitate nu sunt transferabile de la un cont la altul.
 3. Pentru comenzile returnate/anulate nu se acorda puncte de fidelitate.
 4. Nu se pot folosi cu alte oferte speciale de pe site sau coduri de reducere.
 5. Punctele de fidelitate nu se pot folosi pentru a achita taxele de livrare.