Politica de confidențialitate

Editura Isaharus înregistrată la Registrul Comerțului cu următoarele date J5/976/2023, cod unic de înregistrare RO41029578 cu sediul în orașul Oradea pe strada Corneliu Coposu, Nr. 9, Bl. X13, Sc. B, Ap. 24 îți mulțumește că ești clientul nostru și te asigurăm de tot respectul nostru iar siguranța datelor dumneavoastră este importană pentru noi. În cele ce urmează vă explicăm cum folosim și în ce scop datele personale colectate prin formularele de pe website.

Înregistrarea pe site și folosirea website-ului www.isaharus.ro sunt gratuite pentru dumneavoastră, însă pentru noi implică costuri mari ca să ținem site-ul activ și cu toate update-urile la zi, aici cu atât mai mult devine importantă fiecare comandă a ta care ne oferă sprijin și pentru care îți mulțumim. Ca să îți putem livra comenzile, avem nevoie să păstrăm în baza noastră de date, informații minimale, cum ar fi adresă și număr de telefon sau date de facturare pentru firme. Nu stocăm niciodată informații despre carduri bancare. Pentru a-ți putea trimite informații și noutăți prin newsletter, avem nevoie de numele tău și adresa de email.

Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul UE nr. 679/2016 (GDPR), ce are scopul de a proteja informațiile personale ale fiecărui client, prelucrarea si libera circulație a acestora. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Editura Isaharus prelucreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificare date cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana ("date cu caracter personal") in vederea indeplinirii unor operatiuni legitime legate de desfasurarea activitatilor specifice derularii activitatii noastre. Avem nevoie de aceste date despre tine pentru prelucrarea comenzilor, livrarea coletelor, emiterea facturilor și a chitanțelor precum și pentru informarea ta. Dacă nu avem datele minime necesare despre tine, suntem în imposibilitatea onorării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre Editura Isaharus și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor sau de a cere ștergerea lor din baza noastră de date.

Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Politie, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Accesul tău la informațiile salvate de noi pentru informare, editare sau ștergere se poate face direct prin intermediul secțiunii contul meu din website sau se pot cere folosind datele/formularul de contact. Website-ul www.isaharus.ro folosește conexiuni securizate prin SSL/TLS (Transport Layer Security), la cele mai înalte standarde din industrie, pentru a procesa în siguranță datele pe care ni le transmiteți. Ne dorim din toată inima să rămâi aproape de noi, să fii clientul nostru. Ne străduim să îți oferim cele mai bune servicii în cel mai scurt timp. 

Cu mulțumire,

Echipa Isaharus