Cum comand online?

  1. Cum comand?

Pașii pentru a comanda online sunt foarte simpli:

  • Alege produsele dorite de pe site.
  • Adaugă-le în coșul tău de cumpărături.
  • Finalizează comanda prin completarea corectă și completă a datelor de contact și livrare.

 

  1. Care este valoarea minimă a unei comenzi?

Nu există valoare minimă a comenzii.

 

  1. Cum plătesc?

Există mai multe modalități de plată a comenzii:

  • Ramburs în numerar la livrarea coletului. Această modalitate de plată e disponibilă doar pentru comenzile efectuate pe teritoriul României.
  • Ordin de plată în diferite monede RON, EUR și USD.
  • Online la finalizarea comenzii cu cardul bancar.

Toate prețurile produselor afișate pe site includ TVA.

 

  1. Cum plătesc online, cu cardul bancar, prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard)?

Dacă ați ales modalitatea de plată online la finalizarea comenzii cu cardul bancar este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Se va deschide o pagină securizată, unde vei introduce datele cardului cu care dorești să achiți contravaloarea comenzii. Editura Isaharus nu reține datele introduse de tine pentru plată. Procesarea plății este făcută de operatorul bancar online EuPlatesc.ro, cu care avem contract. Ei asigură securitatea deplină a tranzacției. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și/sau MasterCard.

Important de știut! Pentru plățile online cu cardul bancar, nu este perceput nici un comision pentru cumpărător. Comisionul/tranzacție este suportat integral de Editura Isaharus SRL și achitat celor de la EuPlatesc.ro.