• Trăind pe pământ mai aproape de cer

Trăind pe pământ mai aproape de cer

  • 31.00 lei


  

Descriere produs

Din cuprins:

1.Despre Cel care a venit pe pamant pentru a ne apropia de cer
2. Suferinta lor pentru bucuria noastra
3. Cum L-am primit pe Isus si ce ne-a adus El?
4. Intrebari simple in asteptarea unui Imparat simplu
5. Drumul sperantelor spulberate
6. Ce inseamna pentru tine Isus?
7. Despre cei care au trait pe pamant pentru... pamant ...
8. Noi suntem oameni de treaba
9. Spre Canaan, dar cu Egiptul in inima
10. Cand iti lipseste un (singur) lucru
11. Cum a cazut Samson bacalaureatul la toate materiile?
12. Despre cei care au trait pe pamant pentru cer
13. Noe - un sfant dupa care Dumnezeu inchide usa
14. Cum sa traiesti in casa lui Naaman?
15. Neemia - omul care schimba paharul cu o mistrie
16. Traind pe pamant mai aproape de cer
17. Un pianist orb
18. Dupa 33 de ani
19. Mario din Nistria
20. Generatia de azi
21. Profilul de Facebook
22. " Sunt aici..."
23. Cum sa-ti cresti copiii in pustie?
24. Paradoxul crestinismului actual
25. Nevoia de "Ane" si "Samueli"
26. In dragostea dintai
27. Lucruri bune, dar fara valoare
28. Nu astepta
29. Am un vis
30. "Succes in slujire!"
31. Fugiti...!
32. Binecuvantari pentru zilele care ne-au mai ramas


Cartea lui Cristi Boariu"Trăind pe pămând mai aproape de cer" cuprinde frânturi de viață, fragmente din Scriptură, reprezentând astfel o culegere de meditații profunde asupra lumii în care trăim, o lume copleșită de păcat și distrugere, care face presiuni asupra Bisericii lui Hristos. 

  • Autorul încearcă să ne motiveze la o pocăință simplă, dar autentică, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, cuvânt care ne mântuiește pe noi înșine și care poate servi celorlalți ca mărturie. Cartea este o chemare puternică la trezire spirituală pentru cei ce trăiesc pe pământ, dar care vor să fie mai aproape de cer. Asemenea profeților din vechime, ni se spune lămurit astăzi: ''Întoarce-te..."  Pastor Cornel Răducanu (Deva)
  • Gândurile din cartea aceasta nu sunt destinate să delecteze mintea sau să nască emoții. Prin consistența, profunzimea și incisivitatea lor, ele sunt menite - și chiar reușesc - să stârnească dureri, spaime, bucurii, nădejdi și o dorință puternică după o pocăință sfântă, după întoarcerea la valorile originale ale creștinismului și după o relație autentică cu Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos. -  Prezbiter Iosif Ignat (Sebeș-Alba)
  • Eseurile lui Cristi Boariu pot fi definite ca un mănunchi de reflecții spirituale despre ceea ce este și ce face un creștin autentic. Prin ele, autorul propune o perspectivă echilibrată asupra vieții trăită cu Dumnezeu. Echilibrul mesajelor, precum și profunzimea lor, sunt rezultatul puternicelor sale trăiri sufletești și a comunicării aproape perfecte dintre el și Cel veșnic. - Pastor Teodor Dronca (Sebiș)
  • Cartea aceasta reușește să captiveze cititorul prin profunzimea ideilor inspiratoare care alcătuiesc tematici spirituale cu subiecte prioritare creștinului din veacul post modernist. În același timp ea reușește să tulbure liniștea pasivă a unei practici creștine de suprafață. O analiză atentă a gândurilor inovatoare expuse în carte și care sunt izvorâte din diverse narațiuni, doctrine sau evenimente biblice poate să descrie traseul unei adevărate și autentice treziri spirituale.
  • Fiind la debutul său, autorul ne oferă o reală și promițătoare perspectiva de estetică creștină ca urmare a aprofundării textului sacru (biblic), mai ales că o face înainte de parcurgerea a trei decenii ale vieții. Certitudinea deplină și convingătoare a devotamentului cărții față de învățătura originală a Sfintelor Scripturi și față de Tatăl nostru ceresc, mă determină să recomand fără rezerve cititorilor, mai ales ca lecturarea ei este atât de atractivă și interesantă. -Prezbiter Simion Buzduga (Rădăuți)

Ce spun clientii despre Trăind pe pământ mai aproape de cer

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare