• Povestiți printre neamuri slava Lui

Povestiți printre neamuri slava Lui

  • 17.00 lei


  

Descriere produs

„Cartea Povestiți printre neamuri slava Lui ne prezintă atât experiențele misionarilor români de pe câmpul de misiune, cât și împlinirea personală regăsită în acceptarea voii lui Dumnezeu; atât dificultățile lingvistice întâmpinate în procesul traducerii Bibliei în limbile diferitelor popoare, cât și pasiunea de nestăvilit pentru ca Biblia să fie tradusă și în limbile popoarelor care nu o au nici până astăzi. Cartea îl duce pe cititor în lumi diferite. Detalii de mare valoare despre cultura în care slujesc misionarii, particularitățile specifice fiecărei culturi în parte, dar și provocările uriașe pe care le au de întâmpinat misionarii zi de zi se vor constitui într-o motivație suficient de puternică pentru cititor ca să mijlocească zilnic în rugăciune atât pentru misionarii români Wycliffe, cât și pentru grupurile etno-lingvistice printre care lucrează frații noștri.” (Valentin Hrihorciuc)

„Cand citim sau ascultam marturiile misionarilor transculturali, parca se deschide in fata noastra, in mod miraculos, o usa ce ne conduce spre Camera Consiliului Divin unde se iau deciziile legate de Planul Maret de misiune pentru generatia noastra de pe intregul pamant. Ni se taie rasuflarea cand auzim de aici glasul duios si plin de compasiune al lui Dumnezeu intreband, si astazi, ca in vremea profetului Isaia: „Pe cine sa trimit si cine va merge pentru Noi” (Isaia 6:8) in zonele intunecate, din punct de vedere spiritual, ale lumii noastre? Glasul acesta suveran al Tatalui ceresc, ce continua sa-Si manifeste iubirea cu intensitate pentru intreaga lume, rasuna coplesitor in toate marturiile misionarilor contemporani ce au ales sa raspunda cu pasiune lui Dumnezeu, precum Isaia odinioara: „Iata-ma, trimite-ma!” (Isaia 6:8).

Volumul acesta de marturii ale misionarilor nostri, ce se afla atat de aproape de noi de parca le auzi rasuflarea lor marcata de uimirea lucrarilor marete ale lui Dumnezeu pe care ei le-au vazut cu ochii lor si le-au pipait cu mainile lor, constituie a fi, de fapt, o invitatie de nerefuzat pentru toti cei ce vor sa „calatoreasca” spre inima lui Dumnezeu pentru lumea din inima acestor misionari pretiosi din Romania.” )Dr. Cornel Boingeanu Pastor, Biserica Baptista Sfanta Treime Bucuresti)

Ce spun clientii despre Povestiți printre neamuri slava Lui

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare