Blog

Caută articol
Meniu blog

Librăria creștină Isaharus Bistrița

Vă așteptăm de luni până sâmbătă între orele 10-19 la Librăria Isaharus din Bistrița de pe strada Cuza Vodă colț cu strada Eroilor, numărul 7, în zona Piața Decebal.  ➡ Comenzi puteți plasa și pe site www.isaharus.ro cu livrare directă prin cur..

De ce vor băncile și ”liderii” lumii să se treacă la bani digitali?

Gândiți-vă la acest exemplu cu o bancnotă de 100 de lei care va circula în economie: - Am o bancnotă de 100 de lei în buzunar și o voi duce la un restaurant și îmi voi plăti cina cu ea. - Proprietarul restaurantului folosește acești 100 de lei pent..

Când telefonul era legat, oamenii erau liberi

Am stat o oră în bancă cu tata, pentru că a trebuit să transfere niște bani. Nu m-am putut abține și am întrebat... - Tată, de ce nu îți activăm internet banking?  - De ce aș face asta? A întrebat el. - Ei bine, atunci nu va trebui să petreci..

5 cărți de meditații pentru un an

Librăria Isaharus îți recomandă 5 cărți de meditații pentru un an: Tot ce am mai de preț pentru Cel Preaînalt, o carte scrisă de Oswald Chambers pe care o găsești la librăria Isaharus. Gânduri și versuri pentru fiecare zi d..

5 cărți de citit înainte de căsătorie

Căsătoria nu este întotdeauna ușoară și de multe ori așteptările noastre pot fi greșite sau prea mari. De aceea e necesar ca înainte să faci pasul acesta să citești și mai ales să înțelegi ce înseamnă căsătoria, ce presupune aspectul acesta și cum să..

15 curiozități despre cărți și citit

1. Teama de a rămâne fără cărți poartă un nume: abibiofobie Abibliofobie este teama de a rămâne fără cărți sau material pentru lectură. Noi ne îndoim că acest lucru mai e posibil în ziua de azi, când atât de multe cărți sunt disponibile la numai u..

Biblii handmade la Editura Isaharus

Biblia îmbrăcată în material textil conține Noul și Vechiul Testament, traducere Dumitru Cornilescu. Diverse modele, atât cu margini aurii cu index, fără index cât și cu margini albe. Mărime medie sau mică pe care le găsiți la Librăria Isaharus:..

Începe cu ce nu-ți place! - recenzie

”Începe cu ce nu-ţi place!” te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele. O găsești la librăria Isaharus https://www.isaharus.ro/incepe-cu-ce-nu-ti-pla..

Librăria Isaharus oferă super reduceri pentru cei aflați în izolare de Paști

Dacă tot am primit în dar mai mult timp pentru citit, să îl umplem cu cărți pe care să le citim. Profită de super reduceri până la finalul lunii aprilie la Editura Isaharus și cumpără cu preț redus din librăria online: https://www.isaharus.ro/oferte-..

Covid-19 a lovit din plin și în librăriile creștine. Susține Librăria Isaharus prin comenzi online!

Dragii noștri, Având în vedere situația critică în care se află întreg mapamondul, cauzată de virusul COVID-19, activitatea Librăriei Isaharus din Bistrița respectiv Cluj Napoca va fi suspendată pe perioadă nedeterminată. În tot acest timp, mențin..

Lucruri clarificate și viața după Covid-19

SUA nu mai este liderul mondial.China a câștigat "al treilea război mondial" fără să tragă cu o rachetă și nimeni nu a observat asta. Ne întoarcem la Dumnezeu din păcate, doar atunci când avem nevoie. Prevenția salvează mai multe vieți decât acționa..

Biblia Thompson disponibilă sub diferite forme

Ediția clasică a acestui model de Biblie este indisponibilă din anul 2014-2015, e la mare căutare și azi iar telefoanele și email-urile în care clienții întreabă de disponibilitatea ei sunt numeroase în fiecare lună pe acest subiect. Prin urmare am d..

Biblia pentru femei - invenția anului 2020

Biblia pentru femei este un instrument unic pentru a le explica femeilor Cuvantul lui Dumnezeu printr-un studiu complet al Scripturii, pregatit de femei pentru femei, pe teme importante pentru ele. Acest volum le va oferi un studiu biblic plin de sat..

Anotimpurile neslujirii

O lamă de plug se poate uza în două feluri. În brazdă sau nefolosită sub streaşina casei. În primul caz va luci, în al doilea va fi ruginită. Viaţa oricum trece chiar şi când nu faci nimic. Hristos a blestemat un smochin care a refuzat să rodească în..

Vă așteptăm la noua noastră locație din Cluj Napoca - Librăria Isaharus Cluj

Vă așteptăm la noua noastră locație din Cluj Napoca situată pe strada Mănăștur, numarul 105, Ap. 48A de luni până vineri între orele 11 - 18. O librărie pentru sufletul tău! www.isaharus.ro  ..

Vrei să lucrezi la librăria Isaharus ?

  ❗️❗️❗️Căutăm librar cu normă întreagă pentru locația noastră din Bistrița.❗️❗️❗️ Căutăm pe cineva care să iubească oamenii și cărțile la fel de mult ca noi. Cineva care își dorește să contribuie la dezvoltarea comunității Isaharus. Ce a..

Planuri de citire a Bibliei

Dacă doriți să citiți Biblia într-un an sau într-o perioadă mai scurtă vă recomandăm să descărcați unul din următoarele planuri de citire a Bibliei: 1. Plan de câte aproximativ 4 capitole citite zilnic 2. Plan de câte aproximativ 4 cap..

Ce ne oprește să fim mai buni?

Un batran vindea oua. O femeie cobori dintr-o masina, veni la el si il intreba: -Cu cat dai ouale? Batranul i-a raspuns: -1 leu oul, doamna. -Voi cumpara 6 oua cu 5 lei sau nu voi cumpara deloc. -Ia-le la pretul pe care il vrei. Poate ca este un ince..

Cum ar fi lumea fără cărți?

Lumea fără cărţi ar fi o lume cu televizoare şi computere în care oamenii ar sta cu gura căscată şi lucrurile de care au nevoie ar fi preparate de-a gata. Lucrurile de care au nevoie ar fi să se scoale de la 6 dimineaţa să meargă la serviciu, iar pe ..

Ce înseamnă să fii bărbat?

Ma uit la unii barbati si nu-i inteleg. Au acasa, langa ei, femei care îi iubesc poate mai mult decat se iubesc pe ele. Mereu sunt atente si dedicate 100% barbatilor lor. Femei care abia asteapta sa le ajunga barbatul acasa, unii au chiar copii vreau..

Ce te defineşte pe tine ca femeie?

TU NU AI DREPTUL! Un mit sau o realitate? Nu ai dreptul să nu ai timp de părtășie zilnică și totuși să te numești „fată pocăită”! Nu poți să faci parte din Biserica lui Cristos dacă faci parte din categoria celor căldicei. Nevoia de fete care..

Mai suntem noi oare creştini?

Noi respectam ceea ce au facut sfintii, le suntem multumitori, dar nu ii ridicam in slavi, sau cateodata mai presus decat Isus! Nu! Oamenii trebuie sa înțeleagă ca nu avem niciun gând de judecată, ci în urma citirii Bibliei atunci când se face, este ..

Cât valorează viaţa ta?

Un barbat s-a dus la Dumnezeu si l-a intrebat: “Cat valoreaza viata mea?” Dumnezeu i-a dat o piatra si i-a raspuns: “Afla valoarea acestei pietre, insa incearca sa nu o vinzi!” Omul a luat piatra si a plecat. Pe drumul sau a intalnit un barbat ce vi..

Nimic nu e întâmplător

Uraganele violente din America, cutremurul cu magnitudinea de 8,1 din Mexic, furtunile devastatoare din Europa de Vest, furtuna care a lăsat ieri în urmă 8 morți, zeci de răniți și importante pagube materiale în partea de Vest a României, sunt doar c..