• O credință tulburătoare

O credință tulburătoare

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Cuvantul "credinta" este un cuvant obisnuit, dar a ne pune credinta in Dumnezeu este o decizie neobisnuit de grea, urmata de consecinte si, pentru ca asa a randuit El, inconveniente. Credinta in Dumnezeu ne imbarbateaza doar in masura in care avem incredere in El -- iar increderea de neclintit este semnul distinctiv al crestinilor maturi care au ingaduit credintei sa se amestece in viata lor si sa le abata privirea de la propriile scopuri, nevoi si dorinte. Acesta este un proces care ne tulbura viata, ne strica tihna si ne poate aduce chiar durere.

"O credinta tulburatoare" este invatatura lui A. W. Tozer cu privire la ceea ce el a numit "credinta care nelinisteste" -- o credinta care il contrazice pe cel necredincios si ameninta multumirea de sine a crestinului. Pe aceste pagini renumitul pastor si teolog arata cum credinta veritabila naste, pentru ca asa a randuit Dumnezeu, nemultumire fata de aceasta viata, dezvatandu-i pe crestini de dependenta de lucrurile pamantesti pentru a-i pregati pentru slavita si vesnica viata viitoare. In felul acesta, fiecare dintre noi ar trebui sa fie incurajat sa-si aprofundeze credinta pana in punctul unei sfinte insatisfactii -- si sa-si cunoasca noua speranta in vesnicia cu Dumnezeul Atotputernic!

A. W. Tozer a inceput sa-L urmeze pe Dumnezeu la varsta de 17 ani, dupa ce a auzit un predicator pe strada in Akron, Ohio, si a ramas pe acest drum toata viata. Teolog autodidact, Tozer a fost si un pastor, scriitor si publicist ale carui cuvinte patrunzatoare continua sa captiveze intelectul si sa miste sufletul credinciosului de azi. A scris peste 40 de carti, iar "Urmarirea lui Dumnezeu" si "Cunoasterea Celui Sfant" sunt considerate lucrari devotionale clasice.

Cuprins:

1. Geneza credintei noastre crestine
2. Intarirea credintei noastre
3. Credinta priveste chipul lui Dumnezeu
4. Credinta noastra se odihneste in lucrarile Lui
5. Credinta duce la desavarsire spirituala
6. Credinta se ridica deasupra rastalmacirilor si denaturarilor pe care le intalnim in viata
7. Credinciosie in adevar si in dragoste
8. Credinta este o calatorie a inimii
9. Natura nelinistitoare a credintei
10. Credinta produce eroi spirituali
11. Provocarea credintei noastre
12. Ce este de facut cand credinta slabeste
13. Telul suprem al credintei noastre
14. Natura sfanta a credintei noastre
15. Viata ascunsa a credintei

Ce spun clientii despre O credință tulburătoare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare