• Harfa bisericilor creştine Evanghelice (Cântece pentru crăciun şi anul nou)

Harfa bisericilor creştine Evanghelice (Cântece pentru crăciun şi anul nou)

  • 65.00 lei


  

Descriere produs

Cartea este redactata in format A4 cu intentia de a fi plasata la orga, pian si nu numai, pentru a putea fi folosita in Bisericile Crestine Evanghelice in special de persoana responsabila de conducerea cantarilor comune dar si de toti cei care iubesc pe Domnul si doresc sa-l inalte prin cantari.

Despre minunea întrupării Fiului lui Dumnezeu oricât şi oricine ar scrie sau cânta nu va putea cuprinde plenar taina dragostei eterne, când Cel necuprins în timp şi spaţiu a acceptat de bună voie să se dezbrace vremelnic de prerogativele divinităţi Sale pentru a înveşmânta cu eternitate pe toţi ce Îl ascultă. La acest unic eveniment cosmic întreaga societate s-a pus în mişcare (regi, demnitari, păstori sau oamenii obişnuiţi), dar şi universul cu constelaţiile lui iar oaste îngerească au proclamat întruparea Mântuitorului. ”Slavă lui Dumnezeu în locurile prea înalte şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui” (Luca 2:14) Poporul român despre care Nicolae Iorga spunea ca s-a născut pe prispa biserici a transmis în fiecare generaţie din bogăţia acestor colinzi care n-au putut fi furate nici uitate de vitregia vremurilor.

Prezenta ediţie este continuarea unui proiect care însumează imnurile creştine pe note muzicale pentru diferite ocazii. A apărut prima colecţie de imnuri cu cântări pe note musicale doar despre moartea şi învierea Domnului, o puteţi găsi aici: http://isaharus.ro/Harfa-bisericilor-crestine-Evanghelice. Acum lumina tiparului salută apariţia unei culegeri impresionante de cântece pentru sărbătorirea Naşterii Domnului dar şi a serbări noului An. Aceste colecţii îmbogăţesc imnologia bisericilor evanghelice fiind adevărate capodopere duhovniceşti .Tot ce are suflare să laude pe Domnul (Psalmul 150:6)

Ce spun clientii despre Harfa bisericilor creştine Evanghelice (Cântece pentru crăciun şi anul nou)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare