Vrea să-L cunosc - studiu biblic despre cunoașterea lui Dumnezeu

  • 12,00 lei
  • 10.00 lei


  

Descriere produs

E posibil omul sa-I cunoasca pe Dumnezeu? Noi suntem limitati, El este nelimitat; noi slabi, El Atotputernic; noi nepricepuți, El Omniscient; noi păcătoși, El fără păcat; noi creatura, El este Creator;  noi suntem doar un ciob dintre cioburile pământului, El este perfect în tot ce face. Cum să-l pot cunoaște?

Omul din totdeauna a fost lacom dupa cunoastere. Dumnezeu a asezat aceasta cautare in noi de la creatie. Dar de ce omul a fost oprit sa manance din pomul cunostintei binelui si raului? Este un lucru bun sau unul rau aceasta sete umana de cunoastere? Exista mai multe tipuri de cunoastere, una care te indumnezeieste și alta care dezumanizeaza?

”Cartea aceasta are menirea sa deschida apetitul fiecarui cititor pentru cea mai importanta preocupare a existentei - cunoasterea lui Dumnezeu - pe care mai apoi s-o aprofundeze. Am impartit fiecare capitol in subcapitole in speranta ca fiecare subiect abordat sa fie mai repede asimilat, iar in spatiile libere exista posibilitatea complectarii de catre fiecare cititor a studiului biblic personal.” (Miclea Cornel)

Ce spun clientii despre Vrea să-L cunosc - studiu biblic despre cunoașterea lui Dumnezeu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare