• Volanta

Volanta

  • 32.00 lei


  

Descriere produs

UN NOU ROMAN DE SUCCES DE LA PRODUCATORII FILMELOR CRESTINE "CURAJOSI" SI "INCERCAREA FOCULUI" 

 

Care este cel mai important lucru din viata ta?

          Jay Austin, detinea un parc de masini second-hand. Dorinta lui de a-si dezvolta cat mai rapid afacerea l-a impins la tot mai multe compromisuri. La un moment dat a ajuns sa renunte la ceea ce conteaza cu adevărat in favoarea succesului: Integritatea lui. Relatia lui cu sotia. Timpul cu fiul său. A ales acele lucruri care nu aveau nicio valoare eterna. Insa curand a realizat ca niciuna din reusitele lui nu i-a adus implinire si viata lui devenea din ce in ce mai goala. 
Va gasi oare Jay calea de intoarcere spre adevaratele valori si destul curaj sa renunte la "toate cele vechi"? Intr-o lume plina de imitatii ieftine, care ne distrag de la planurile superioare ale lui Dumnezeu, VOLANTA este un exemplu puternic pentru toti cei care tanjesc dupa o viata autentica. In viata fiecarui om exista un punct de cotitura!

Mai face Dumnezeu si in zilele noastre minuni? Sau o alta intrebare: care minune este mai impresionanta, hranirea unei mulţimi intregi cu numai doi pestisori ‒ ori schimbarea mentalitatii unei singure persoane? Pentru cei care cauta spectaculosul, raspunsurile par simple.

Insa aceasta carte vorbeste despre lupta din sufletul unui om obisnuit, lupta nevazuta, care nu ia ochii, lupta dusa intre natura umana si Duhul lui Dumnezeu. Ce va alege el, in cele din urmă? Sa continue sa fie preocupat numai de propriul interes, indiferent cat de mult rau le face celor din jur, inclusiv celor pe care sustine ca ii iubeste? Ori sa renunte la ceea ce a considerat o viata intreaga important, schimbandu-si complet idealurile si telurile? Si daca, alegand sa asculte indemnul lui Dumnezeu, risca sa piarda totul? Ce va alege, in cele din urma? Si ce vom alege noi?

Ce spun clientii despre Volanta

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare