Diferit, la fel ca mine

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 38,00 lei

Adaugă la favorite
Descriere

Un sclav al zilelor noastre,  un comerciant de arta si o femeie hotarata care i-a adus impreuna. Carte ecranizata in filmul Same Kind of Different As MeUn boschetar periculos, fara adapost, care a crescut pe plantatiile din bumbac. Povestea incepe undeva intr-o coliba de pe plantatiile arzatoare din Louisiana la est de Texas si fara nicio indoiala in inima lui Dumnezeu. Trece apoi prin haciendele hollywoodiene, prin galeriile luxuriante din New York, pe langa un tomberon din centru si ajunge la o ferma texana. Prin toata durerea, tradarea si brutalitatea unei vieti chinuite, strabate, fara veste, dragostea care schimba cu totul traiectoria unui om, a unei comunitati.

„Cea mai emotionanta marturie de credinta, curaj si prietenie pe care am citit-o vreodata. Un exemplu puternic de vindecare, de iertare si de transformare determinata de o iubire neconditionata.” (Mark Clayman, producator executiv, nominalizat la Premiul Oscar pentru The Pursuit of Happyness)

„Povestea lui Denver Moore si a lui Ron Hall m-a miscat pana la lacrimi. Prietenia care se infiripeaza intre acesti doi barbati intr-un moment in care amandoi aveau mare nevoie de ea este o motivatie pentru noi toti sa aratam mai multa compasiune fata de toti cei cu care intram in contact. Este cu adevarat o carte minunata!” (Mrs. Barbara Bush)

Număr de pagini: 300

Mai mult
Produse asemănătoare