• Ghid de slujire multiculturală

Ghid de slujire multiculturală

  • Produs #000902
  • Autor: David A. Anderson, Margarita R. Cabellon - vezi toate publicatiile
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Numar pagini: 180
  • 23.00 lei


  

Descriere produs

Lumea devine din ce in ce mai pestrita. Avem tot mai multi vecini de diverse etnii care aduc cu ei mosteniri culturale specifice. insa majoritatea bisericilor continua sa fie omogene sub raport cultural, fara sa faca insa posibila reprezentarea fiecarui trib si a fiecarei limbi. Ce putem face pentru a sluji mai eficace o societate multiculturala?

David Anderson si Margarita Cabellon aduna laolalta o echipa de practicieni experimentati care prezinta cele mai potrivite strategii pentru o lucrare multiculturala. Ei scot in evidenta argumentele biblice care propulseaza comunitatea culturala la rangul de proiect stabilit de Dumnezeu pentru poporul Sau. Lideri importanti isi impartasesc propria odisee multiculturala si vin cu sfaturi practice pentru o conducere, o inchinare, o misiune, o lucrare cu copiii si multe alte lucrari cu specific multietnic. Avand ca reper lucrarea de pionierat si experienta acumulata de Bridgeway Community Church si BridgeLeader Network, contributorii reusesc sa redea o imagine inchegata si nuantata a ceea ce presupune o lucrare transculturala dinamica si plina de har.

„Unul dintre secretele cel mai bine tainuite ale Bisericii de azi este cel privitor la evolutia bisericii multiculturale. Cartea de fata va deveni un moment de referinta in istoria lucrarii multiculturale a lui Dumnezeu. Secretul a fost dat in vileag.”
Leonard Sweet, George Fox University, coautor al cartii Manifest pentru Isus

„Minunat! Aceasta carte este de mare utilitate pentru lucrarea multiculturala. Lectiile valoroase furnizate aici de Anderson si Cabellon provin dintr-una dintre cele mai de succes biserici multiculturale din tara... Profitati de aceasta lucrare exceptionala.”
George Yancey, autorul cartiiBeyond Racial Gridlock

„Autorii si autoarele care contribuie la aceasta carte nu sunt niste filosofi ai lucrarii; ei sunt practicieni competenti care nu doar ca si-au vazut visul cu ochii, dar va pot ajuta sa puneti bazele unor biserici multietnice sanatoase, gratie intelepciunii practice si a abordarii din unghiuri diverse.”
Dr. Mark DeYmaz, director executiv al Mosaix Global Network

David A. Anderson este fondator si pastor senior al Bridgeway Community Church, una dintre bisericile multiculturale de frunte din Columbia, Maryland. Printre cartile publicate de el se numara Letters Across the Divide, Multicultural Ministry si Gracism.

Margarita R. Cabellon este director executiv la BridgeLeader Network. Coordoneaza programele de instruire si conferintele in biserici, companii si diverse organizatii.

Ce spun clientii despre Ghid de slujire multiculturală

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare