Mai sunt
zile
ore
min
sec
X

Lui Dumnezeu îi place sa lipească cioburi

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 20,00 lei

  • Cod produs: 001857
  • Stoc: Stoc limitat
  • Autor:  Nicolae Geanta
Adaugă la favorite
Descriere

„Nicolae Geantă scrie rareori acasă, în birou. De obicei scrie prin aeroporturi și gări de unde i se trage un nerv al frazei: frază suspendată de vreun anunț de la biroul de informații. Atunci pune punct, învălmășește totul în servietă și pleacă… Trăiește pe fugă și scrie pe fugă, dar în veacul grăbit în care se citește tot pe fugă e ușor de înțeles. Și până la urmă acesta e rostul scrisului.” (Vladimir Pustan, pastor, președinte Fundația Cireșarii)

„Abordarea pastorului Nicolae Geantă este directă, pragmatică, plină de forță, transparentă, adresându-se cititorilor curajosi. Subiectele sunt diverse, explicate doar în câteva propoziții, însă încearcă cu succes să surprindă trăirile zilnice care compun viața – aceasta bucată de timp încadrată între cele două certificate: de naștere și de deces.” (Luigi Mițoi, pastor Bethany Chicago)

„Provocare. Profunzime. Pigment. Aceste cuvinte îl descriu pe profesorul Nicoale Geantă, fie când predică sau scrie. E curajos dar plin de bun simț. Eclectic, enciclopedic, relevant – atât pentru student cât și pentru șomer. N-are idei sterile și nici nu plictisește. Se vede că e inspirat de sus, și se simte c-a fost recuperat de jos. Dintre cioburi. Și asta e avantajul acestor devoționale.” (Cristian Barbosu, pastor Harvest Arad)

Număr de pagini: 152

Mai mult
Produse asemănătoare
Produse de același autor