Extrem de ocupat

  • 28.00 lei


  

Descriere produs

Cuprins:

1. Salut, numele meu este Ocupat

2. Incoace, incolo si nevazut: trei pericole de evitat

3. Marele distrugator
Problema 1: Esti asaltat de multe manifestari ale mandriei

4. Teroarea obligatiei totale
Problema 2: Incerci sa faci ceea ce Dumnezeu nu iti pretinde sa faci

5. Schimbare de directie
Problema 3: Cauti sa-i slujesti pe altii fara sa iti stabilesti prioritati

6. Servilismul toxic al parintilor – Copilarhia
Problema 4: Te lasi dominat de capriciile copiilor tai

7. Adancimea care cheama adancimea
Problema 5: Lasi ecranul sa iti sugrume sufletul

8. Rhythm & Blues
Problema 6: Ai face mai bine sa te odihnesti inainte sa devii o epava

9. Imbratisarea poverii unei vieti aglomerate
Problema 7: Suferi mai mult pentru ca nu te astepti deloc la suferinta

10. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci

 „Cartea lui Kevin DeYoung abordeaza un subiect extrem de actual si util atat in viata, cat si in slujire. Nu iti poti permite sa nu afli ce are el de spus in Extrem de ocupat. El aduce aminte, pe drept cuvant, ca trebuie sa fii atent la goliciunea unei vieti aglomerate, deoarece activitatea si productivitatea sunt doua lucruri diferite.“ (Rick Warren, autorul bestsellerului, Viata condusa de scopuri; si pastor la Biserica Saddleback)

„Imi place deosebita placere de fiecare data sa citesc scrierile lui Kevin DeYoung, pentru ca stiu este intotdeauna clar, biblic si la subiect – totul asezonat cu o doza sanatoasa de umor. Extrem de ocupat nu face exceptie. Este o lectura vioaie si captivanta pe care chiar si cei mai ocupati isi vor face timp sa o citeasca. DeYoung m-a ajutat sa ma gandesc la aspectele esentiale care-mi aglomerau viata, si mi-a dat cateva sfaturi practice de evitare a lor. Fiind un om destul de ocupat, ii incurajez pe altii la fel de ocupati sa strecoare cartulia aceasta undeva, in agenda lor.“ (Trip Lee, artist, autor, The Good Life)

„O carte excelenta pentru omul stresat. DeYoung arata ca si Domnul Isus a fost o Persoana ocupata, iar crestinii ar trebui sa fie ocupati cu a face ucenici, ci cresterea copiilor, si cu asumarea unor sarcini. El face o clara diferenta intre aceste activitati si a fi „extrem de ocupat“, acea incercare frenetica de a incerca sa-i multumesti pe unii si sa-i controlezi pe altii – si ne arata modul in care ritmul biblic si increderea in providenta lui Dumnezeu ne poate pastra sanatatea mintala. (Marvin Olasky, editor sef, World News Group)

„Este o bucurie sa rezerv cateva momente pentru a-ti recomanda Extrem de ocupat, de Kevin DeYoung. Asa cum arata cat se poate de clar autorul, aglomeratia din viata noastra poate fi o dovada a credinciosiei noastre, sau, dimpotriva, o dovada a mandriei, a ambitiei si a unei activitati neinfranate. Ca intotdeauna, Kevin DeYoung este un atent observator, un pastor plin de har, si un scriitor care ne tine cu sufletul la gura.“ (R. Albert Mohler jr., presedinte si profesor de teologie crestina Joseph Emerson Brown, in cadrul Southern Baptist Theological Seminary)

„O viata aglomerata, nesanatoasa, este o realitate cu care multi se razboiesc si, cu toate acestea, auzi arareori invatatura pe aceasta tema importanta. Cu deosebita transparenta si cu umorul sau caracteristic, Kevin DeYoung identifica problema si ne ofera o lectie practica despre cum sa ne gasim odihna in Cristos. Va recomand cu caldura cartea lui.“ (Shai Linne, artist)


Ce spun clientii despre Extrem de ocupat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare