• Dumnezeu e mai aproape decât crezi

Dumnezeu e mai aproape decât crezi

  • 32.00 lei


  

Descriere produs

Cineva care te iubeste abia asteapta sa-ti deschizi ochii ca sa-l poti vedea!

Ce mai astepti? Descoperirea lui Dumnezeu nu este numai pentru calugari sau teologi, ci si pentru oameni de afaceri, muncitori, functionari, casnice, studenti, liceeni, solitari... si cel mai important, este si pentru TINE!
Dumnezeu e interesat sa fie descoperit de oameni obisnuiti ca mine si ca tine. Mai mult chiar, El a promis ca va fi cu noi si ne va conduce in mod personal. Daca Dumnezeu este intotdeauna cu noi, de ce este atat de greu de gasit? Oare nu scapam din vedere ceva important in tot sirul de evenimente ce ne alcatuiesc viata? Cum am putea remedia aceasta situatie? Cartea ne dezvaluie fata lui Dumnezeu care asteapta sa fie descoperita din mozaicul complex al vietii.
Biblia este plina de exemple ale unui Dumnezeu personal si apropiat. Iata doar unul dintre ele: Dumnezeu i-a vorbit lui Avraam, considerat tatal tuturor credinciosilor, insa i-a vorbit si lui Agar, o slujnica a acestuia. In stilul lui personal inconfundabil, cu multe paralele si exemple din viata reala, cu umor de bun gust, John Ortberg incearca sa te constientizeze de prezenta lui Dumnezeu in toate detaliile vietii tale si de ocazia de a deschide chiar acum ochii, de a-L vedea pe Dumnezeu si de a avea o relatie apropiata cu El.

Cuprins:

1. Marea dorinta a lui Dumnezeu 
2. Unde-i Waldo? 
3. Viata cu Dumnezeu 
4. Cel mai important moment al vietii tale 
5. O minte frumoasa 
6. Waldo Junior 
7. Cai spirituale 
8. Cum doresti 
9. Cand Dumnezeu pare absent 
10. Gardul viu 

Ce spun clientii despre Dumnezeu e mai aproape decât crezi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare