Intimitate aprinsă

0 opinii / Scrie o opinie

  • Preț: 40,00 lei

  • Cod produs: 001417
  • Stoc: Stoc limitat
  • Autor:  Joseph și Linda Dillow
Adaugă la favorite
Descriere
Intimitatea şi relaţiile sexuale ar trebui să izvorască dintr-o atitudine de altruism pur. Un comentariu verset cu verset al cărţii Cântarea Cântărilor, Intimitate aprinsă le arată cuplurilor cum să aprindă şi să menţină flăcările unei căsnicii pline de pasiune. Sexul joacă un rol vital în fiecare căsnicie sănătoasă, însă intimitatea înseamnă mai mult decât relaţii sexuale. Dacă mariajul tău nu mai are pasiunea pe care a avut-o odată, descoperă romantismul şi intimitatea care caracterizează un iubit slujitor.
 
„Să spunem adevărul. Contul tău din bancă nu va crește din întâmplare, nici datorită bunelor intenții. Și nici viața ta intimă. Le mulțumesc, soților Dillow și Pintus, pentru că au scos discuția noastră din Evul Mediu și au adus-o în lumina planului Tatălui nostru bun. Fie să nu ne mai întoarcem niciodată acolo!” (JARED ANDERSON, lider de închinare, autor de cântece și compozitor al piesei „Great I Am”
 
„Se pare că antidotul la o viață intimă plictisitoare este o parte slujire, o parte vulnerabilitate și – vă vine să credeți sau nu – trei părți teologie. Cine a știut lucrul acesta? Fă o favoare căsniciei tale și citește (poate de două ori) această carte care-ți poate schimba viața.”(JESSIE MINASSIAN, autoare a cărții Crushed: Why Guys Don’t Have to Make or Break You)
 
„Cuplurilor căsătorite: Deveniți iubiți căsătoriți! Cartea aceasta vă oferă unele dintre cele mai practice sfaturi și informații biblice pe care le-am citit de multă vreme.” (PAULA RINEHART, autoare a cărții Strong Women, Soft Hearts și Sex and the Soul of a Woman)
 
„Intimitate aprinsă își împlinește promisiunea de a reaprinde intimitatea în căsnicie. Cu așa de multe mesaje neclare despre sex cu care este bombardată societatea noastră, Intimitate aprinsă îndepărtează confuzia prin adevăruri biblice oneste și sincere. Bravo, Peter, Lorraine, Jody și Linda, pentru că ați prezentat asemenea principii pline de forță, practice și profunde care cu siguranță vor aprinde intimitatea în căsnicie.” (JULIE CORMAN, mentor certificat John Maxwell și vorbitoare, autoare a cărții What I Wish My Mother Had Told Me About Men)
 
„Intimitate aprinsă este o carte biblică, profundă, cu multe idei. Se adresează cuplurilor care împreună – mână în mână – doresc să intre cu atenție în apă și să pășească în profunzimea intimității sexuale.” (JACK ȘI CAROLE MAYHALL, autori ai cărții Marriage Takes More Than Love)
 
Cuprins:
Mulțumiri
Introducere: Sex la superlativ
 
PARTEA I: Aprinde flacăra
1. Unde a dispărut toată pasiunea?
2. Dă undă verde pasiunii. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 1:2-4
3. Liniștește nesiguranțele. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 1:5-8
4. Oferă înviorare sexuală. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 1:9-14
5. Faceți-vă reciproc complimente sexuale. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 1:15-2:7
6. Prinde vulpile cele mici. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 2:8-17
7. Creează un loc sigur pentru iubire. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 3:1-5
8. Adu-ți aminte de jurămintele făcute. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 3:6-11
9. Fii romantic atât în pat, cât și în afara lui. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 4:1-8
10. Dăruiește-ți trupul ca un dar. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 4:9-5:1
 
PARTEA A II-A: Ține flacăra aprinsă
11. Pune capăt egoismului. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 5:2-8
12. Fii liber în mintea ta. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 5:9-6:3
13. Fii liber să ierți. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 6:4-10
14. Fii liber cu trupul tău. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 6:11-7:10
15. Fii liber să fii creativ. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 7:11-8:4
16. Întețește focul iubirii de-o viață. CÂNTAREA CÂNTĂRILOR 8:5-14
Epilog: Flacăra
Anexă: Acte sexuale pe care Dumnezeu le interzice
Studiu biblic pe durata a opt săptămâni
O călătorie spre creșterea intimității
Ghid pentru coordonatorii studiului biblici
Note
 
Număr de pagini: 225
Mai mult
Produse asemănătoare