Cum arată dragostea

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Cum arata dragostea pe care ti o doresti?

O dragoste bogata… viguroasa… trainica si care poate sa te implineasca! Ti-o doresti si tu. Mi-o doresc si eu. Fara ea, viata noastra este cel putin incompleta, daca nu, disperata. Dorinta de a oferi si a primi o dragoste pura si eterna pulseaza in fiecare dintre noi. Nu putem trai fara ea. Conceptia predominanta este ca dragostea vine ambalata in actul sexual. Dar cum se face ca in cultura noastra, in care exprimarea sexuala practic nu are limite, suntem din ce in ce mai nemultumiti si mai neimpliniti? De ce un lucru atat de firesc si de frumos genereaza relatii atat de sarace?

Daca esti in cautarea acestor raspunsuri directe, atunci Cum arata dragostea ti se adreseaza in mod special. Vei afla ca exista trei tipuri de dragoste: „dragostea, daca...“, „dragostea, pentru ca...“ si dragostea „te iubesc, punct“. Daca nu ai avut parte de dragostea „te iubesc, punct“, inca nu e prea tarziu sa o traiesti.

Cuprins:

Capitolul 1: Ce fel de dragoste iti doresti?, 9
Capitolul 2: Ce s-a intamplat cu libertatea sexuala?, 13
Capitolul 3: Cine a inventat sexualitatea?, 23
Capitolul 4: Cum este dragostea adevarata?, 35
Capitolul 5: Care este cel mai important organ sexual?, 45
Capitolul 6: Pot sa o iau de la capat?: 59
Capitolul 7: Raspund barbatii altfel decat femeile?, 73
Capitolul 8: Ce anume face ca o relatie de prietenie sa fie placuta?, 81
Capitolul 9: Esti gata sa incerci?, 95

Josh McDowell este un apologet crestin, evanghelist si scriitor. Numele sau este asociat adeseori cu organizatia Campus Crusade for Christ. A confe­rentiat in fata a peste zece milioane de tineri din peste 84 de tari si 700 de universitati. Este autorul sau coautorul a peste 140 de carti, parte din ele traduse si in limba romana. Paul Lewis este scriitor si consultant in comunicare vizuala. A scris numeroase carti pe tema relatiilor si a educarii copiilor. De asemenea, este editorul unei reviste pentru tati.

Ce spun clientii despre Cum arată dragostea

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare