Instrumente în mâinile Răscumpărătorului

0 recenzii / Scrie o recenzie

Prețul afișat este exclusiv online!
  • Preț: 59,00 lei

  • Cod produs: 012765
  • Autor:  Paul David Tripp
  • Număr de pagini: 426
  • Stoc:   Stoc limitat
Adaugă la favorite
Cumpărat frecvent împreună cu:
Descriere
Nevoia schimbării, în viața ta sau a celor dragi ție, îți dă bătăi de cap? Tinzi să te mulțumești cu schimbări mici, aproape nesemnificative? Nu ești sigur cum ai putea să-i ajutați pe ceilalți și te simți inconfortabil când întâmpini nevoile lor? Această carte va transforma modul în care vă vedeți pe voi înșivă și implicarea în viața celorlalți. Putem trăi nu doar ca beneficiari recunoscători ai dragostei divine, ci și ca instrumente eficiente ale iubirii Sale în viața oamenilor din jurul nostru. Paul David Tripp susține că nu trebuie să fim într-o continuă căutare după tehnici și strategii, ci să ne lăsăm inima și mintea transformate de Evanghelie. Cartea ”Instrumente în mâinile Răscumpărătorului” este un ghid cuprinzător al modului în care Dumnezeu folosește oamenii ca instrumente de schimbare în viața altor oameni. Paul David Tripp dezvăluie metodele prin care ajungi să cunoști oamenii și felul în care să le spui adevărul cu dragoste urmând modelul Minunatului Sfetnic: Isus Cristos. În multe privințe, biserica de astăzi are mai mulți consumatori decât membri implicați. Vedem biserica doar ca pe un eveniment la care participăm sau ca pe o organizație căreia îi aparținem, și nu neapărat ca pe o chemare care ne modelează întreaga viață. Chiar dacă l-am urma pe Domnul timp de o mie de ani, tot am avea nevoie de slujirea trupului lui Cristos, în ultima zi a umblării noastre la fel de mult ca în ziua în care am crezut prima dată. Această nevoie va rămâne până când sfințirea noastră va fi completă, în Slavă. 
 
„Paul Tripp ne ajută să descoperim unde este nevoie de schimbare în propriile noastre vieți și în viața altora. Oricât de inadecvați suntem, Dumnezeu este dornic să ne folosească pentru a-i ajuta pe alții să se schimbe. Cu cât aplicați mai mult principiile biblice discutate în această carte, cu atât vă veți așeza mai bine în mâna Lui puternică.” (Ken Sande, președinte, Peacemaker Ministries)

„Tripp este un doctor de inimi, atent și priceput. El unește o inimă iubitoare cu o minte modelată profund de Scripturi. Această carte este un ajutor grozav pentru pastori și consilieri. Va ghida pe oricine dorește să ofere un ajutor real altora, ajutor mântuitor care se găsește în lucrarea salvatoare a lui Hristos.” (Richard Phillips, pastor principal, a doua biserică prezbiteriană, Greenville, S.C.)
Mai mult
Specificații
Copertă:  Flexibilă
Produse asemănătoare
Produse de același autor