• Dumnezeu revelație și autoritate vol. 4

Dumnezeu revelație și autoritate vol. 4

  • 25.00 lei


  

Descriere produs

Dr. Carl F. H. Henry, este recunoscut ca unul din cei mai teologi din Statele Unite si din intreaga lume evanghelica. El a predat si a conferentiat in cele mai prestigioase campusuri universitare din America si in tari de pe toate continentele. A scris in jur de douazeci de volume si a editat numeroase altele, inclusiv cateva simpozioane importante. Dumnezeu, revelatie si autoritate in 6 volume este lucrarea cea mai importanta a lui Carl F. H. Henry, constituindu-se ca o ampla lucrare de teologie sistematica ce porneste de la intrebarea care a framantat mintile umane in toate secolele de existenta a omului pe pamant: Poate omul sa-L cunoasca pe Dumnezeu? In ce fel si prin ce cai si mijloace? Cuvantului lui Dumnezeu este supus unei ample analize in contextul multiplelor curente ideologice, politice, filozofice si artistice care au framantat secolul al XX-lea. Prin traducerea acestei monumentale lucrari in limba romana, dorim sa introducem in cultura noastra o noua perspectiva de abordare a lumii si omului, dimensiunea evanghelica. 

"Nici un alt teolog - probabil nici un alt teolog cu exceptia lui Karl Barth - nu a acordat o atentie atat de erudita doctrinei revelatiei sau nu a tratat-o intr-un mod atat de profund si de angajant." (Clark Pinnock)

"Cea mai importanta lucrare de teologie evanghelica din vremurile moderne." (Kenneth Briggs)

"Il consacra pe Carl Henry drept teologul de frunte al flancului evanghelic in dezvoltare al natiunii noastre." (Richard Ostling)

"Un eveniment publicistic de prima marime." (Ronald Nash)

Ce spun clientii despre Dumnezeu revelație și autoritate vol. 4

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare