• Credință sigură

Credință sigură

  • 26.00 lei


  

Descriere produs

Mark Mittelberg autor al unor carti devenite bestsellere iti va arata cum te poti bucura de o credinta solida pe care o poti impartasi prietenilor tai sceptici sau membrilor indoielnici din familia ta. Exista o temelie puternica a convingerilor tale. Analizeaza aceasta temelie impreuna cu:

• UN CHESTIONAR AMUZANT REFERITOR LA CAILE CREDINTEI, care te va ajuta sa intelegi modul in care ai ajuns la convingerile tale si in ce fel iti afecteaza ele increderea 

• CELE DOUAZECI DE SAGETI ALE ADEVARULUI care iti ofera dovezi din stiinta, logica, istorie, arheologie si experienta, cat si informatii legate de Biblie, iti vor spori increderea in afirmatiile crestinismului

• CELE ZECE OBSTACOLE IN CALEA CREDINTEI, care te vor ajuta atat pe tine, cat si pe cei cu care vei discuta despre ele, sa invingi impedimentele dezvoltarii unei sigurante spirituale. Poti avea o credinta sigura. Descopera in ce fel – azi! 

Mark Mittelberg este autorul cartilor ”Intrebari de care se tem crestinii (insotite de raspunsuri)” si ”De ce este logic sa crezi”. De asemenea, este principalul autor al cursului ”Cum sa devii un crestin contagios”, care este folosit in intreaga lume. Impreuna cu Lee Strobel, conduce The Institute at Cherry Hills, in Denver, Colorado, unde locuieste impreuna cu familia sa.

Ce spun clientii despre Credință sigură

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare