Pentru ca toți să audă

0 opinii / Scrie o opinie

  • Preț: 15,00 lei

  • Cod produs: 005783
  • Stoc: Stoc limitat
  • Autor:  Greg Mundis, Randy Hurst
Adaugă la favorite
Descriere

Atât Greg Mundis cât și Randy Hurst au scris multe despre Assemblies of God World Missions. Selecționate dintre scrierile lor din ultimii cinci ani, articolele cuprinse în cartea Pentru ca toți să audă, oferă cititorilor o înțelegere comprehensivă a misiunii, călăuzite constant de Duhul Sfânt, a organizației AGWM de a propovîdui Evanghelia lui Isus Hristos și de a planta Biserica Sa în lumea întreagă. În fiecare capitol sunt incluse experiențe personale ale celor doi autori din cei peste 40 de ani de slujire misionară.

Sarcina neterminată de a evangheliza lumea pierdută este copleșitoare. Starea de pierzanie a omenirii ne constrânge la acțiune. Dar motivația primară a creștinului trebuie să fie ascultarea poruncilor lui Isus. Acea ascultare are un efect de multiplicare pe măsură ce un număr din ce în ce mare de urmași ai lui Hristos duc mesajul mântuirii Sale la cei pierduți spiritual de pretutindeni.

Misionarii - și toți ceilalți credincioși care susțin misiunea prin resursele și rugăciunile lor - se multiplică pe ei înșiși prin mărturia bărbaților și femeilor credincioase care slujesc pe câmpul de misiune din întreaga lume.

Greg Mundis este Directorul Executiv al AG World Missions. Anterios, a fost Directorul Regional pentru Europa timp de 13 ani, după ce a slujit ca misionar în Austria 18 ani și ca Director Zonal pentru Europa Centrală.

Randy Hurst este Director de Dezvoltare în cadrul AG World Missions. Anterior, a slujit ca Director de Comunicări al AGWM timp de 19 ani, după ce a slujit 5 ani ca misionar în Samoa și 14 ani ca misionar-evanghelist.

Mai mult
Produse asemănătoare