Vremea avansării. Înțelegând semnificația semințiilor și a lunilor evreiești

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 36,00 lei

Adaugă in Wishlist
Descriere

O ARMATA TRIUMFATOARE SE RIDICA PE PAMANT!

Domnul a hotarat un timp cu o binecuvantare incorporata pentru ca voi sa o revendicati si sa umblati in ea. Pe masura ce va identificati semintia si va aliniati in mod divin in timp cu calendarul lui Dumnezeu, veti descoperi cum sa aflati care este locul vostru in Imparatia lui Dumnezeu, cum sa va luptati in mod eficient pentru mostenirea voastra, iar apoi sa umblati in binecuvantarile Sale.

Cartea "Vremea Avansarii: Intelegand semnificatia semintiilor si a lunilor evreiesti" va va ajuta sa intelegeti modul in care Dumnezeu Isi formeaza astazi intreaga Sa armata cuceritoare. Veti intelege, totodata, modul in care lucreaza impreuna fiecare parte si calitatea rascumparatoare a planului legamantului lui Dumnezeu pentru Israel. Acest lucru va va ajuta la formarea unei temelii asupra modului in care suntem altoiti in miscarea din zilele ce vor urma.

Invatand sa ganditi asa cum gandeste Dumnezeu si studiind semintiile si lunile evreiesti, veti dobandi o intelegere profetica asupra modului in care Domnul ne cheama sa pasim in decursul unui an. De asemenea, veti vedea care este locul vostru in armata triumfatoare a lui Dumnezeu, care se ridica astazi pe pamant!

Mai mult
Produse asemănătoare