• Biserica lui Hristos. Predici despre Biserică

Biserica lui Hristos. Predici despre Biserică

  • 65.00 lei


  

Descriere produs

La ce ne gandim atunci cand auzim cuvantul "biserica"? Marea majoritate a oamenilor se gandesc la o cladire. Atunci cand pronuntam acest cuvant ne vin in minte tot felul de biserici, denominatii si ganduri. Dar intrebarea acestei serii de predici este: Ce are Dumnezeu in vedere atunci cand vorbeste despre Biserica lui Hristos? 
Dumnezeul Atotputernic, Creatorul intregului univers, a alcatuit un plan. In centrul planului Sau se afla Biserica slavita a lui Isus Hristos. Dumnezeu a creat acest univers avand in vedere "taina aceasta" care este Biserica. Iar biserica este unul dintre cele mai importante lucruri din intregul univers si lucrul cel mai de pret pentru Dumnezeu si pentru Fiul Sau, Isus Hristos. 
De aceea, nimic nu este mai important pentru un om decat sa faca parte din Biserica lui Isus Hristos, din adevarata Biserica a lui Isus Hristos. Ne rugam Domnului ca El sa foloseasca aceste predici din Cuvantul lui Dumnezeu pentru a aduce lumina si cercetare, caci nu exista pozitie mai critica, mai periculoasa decat sa fii membru intr-o biserica -- si ma refer in mod specific la o biserica evanghelica -- si sa crezi ca esti mantuit, ca faci parte din Biserica lui Hristos, dar in realitate sa nu fie asa si sa te trezesti in pierzarea vesnica. 
Paragrafe extrase din Prefata scrisa de Dinu Moga, Directorul Editurii Faclia 
"Maniera in care autorul ne prezinta invatatura despre Biserica este aceea a metaforelor. Pentru a ne ajuta sa intelegem natura Bisericii in toata complexitatea ei, Scriptura foloseste o gama larga de metafore si imagini descriptive. Autorul preia aceste metafore si imagini familiare chiar si celor mai neobisnuiti cu vocabularul teologic si le explica in detaliu….. 
… Aceasta serie de mesaje trebuie privita ca un intreg. Fiecare metafora are o importanta aparte, dar niciuna nu este mai importanta decat alta. Ele trebuie studiate si aprofundate in asa fel incat la sfarsitul acestei carti sa-L vedem pe Isus Hristos ca Domn al vietii noastre, Stapanul nostru ceresc si Cel care locuieste in mijlocul Bisericii Sale. … 
...Petru Vidu ne ofera o carte devotionala, aducandu-ne inainte afirmatiile continute in Cuvantul lui Dumnezeu despre Biserica, si punand in lumina frumoasele caracteristici launtrice ale acesteia. In slujirea pastorala pe care o face alaturi de alti pastori mai bine de douazeci de ani in Biserica baptista Emanuel din Oradea, el a cautat sa transpuna in cuvinte si fapte lucrurile care au fost de folos pentru sanatatea Bisericii. Intr-o vreme cand Biserica este tot mai mult evaluata dupa aspectul ei exterior, nu putem decat sa ne bucuram de aparitia unei carti care ne indreapta privirile spre importanta unor frumoase aspecte launtrice de care Biserica are nevoie astazi mai mult ca oricand. Cititi aceasta carte si veti fi indemnati la o traire placuta lui Dumnezeu in inimi si in fapte!" 
PETRU VIDU este pastor al Bisericii Baptiste Emanuel din Oradea, incepand cu anul 1989 si pana in prezent. Este casatorit cu Geta, fiica de pastor, iar impreuna au un fiu, Adonis, care este Profesor de teologie la Gordon-Conwell Theological Seminary din South Hamilton, Massachusetts, unde si locuieste impreuna cu sotia, Adriana, si fiica lor, Hannah.

Ce spun clientii despre Biserica lui Hristos. Predici despre Biserică

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare