• Ungere divină pentru afaceri

Ungere divină pentru afaceri

  • 24.00 lei


  

Descriere produs

Ideea ca munca platita si inchinarea in fata lui Dumnezeu sunt si au fost doua lumi separate este gresita. Fondatorii Bisericii Primare erau in cea mai mare lideri ai comunitatii si oameni de mare succes. Evangheliile au fost scrise de Luca, un medic; Matei, un vames iesit la pensie; Marcu, administratorul unui trust familial; si loan, furnizor de alimente. Lidia era comercianta de stofe de purpura, iar Dorca designer vestimentar.

Azi, mai mult ca niciodata, inima oraselor noastre este reprezentata de piata locala. Totusi, "zidul" perceput intre afaceri si slujirea lui Dumnezeu continua sa impiedice avansarea Imparatiei Sale. Ed Silvoso ii invita pe toti oamenii de afaceri crestini sa darame acest zid si sa puna temelia pentru o trezire fara precedent in piata locala. Doar atunci putem extinde Imparatia lui Dumnezeu in fiecare colt al lumii.

ED SILVOSO, fondator si presedinte al Harvest Evangelism, este recunoscut in intreaga lume ca strateg de misiuni si invatator al Bibliei specializat in evanghelizarea oraselor, in transformarea pietei locale si in reconcilierea dintre sexe. Este autorul cartilor de mare succes "Ca niciunul sa nu piara" si "Femeia, arma secreta a lui Dumnezeu". Instruit in afaceri, s-a specializat in domeniul bancar, in administrarea spitaliceasca si servicii financiare. Silvoso si sotia sa, Ruth, locuiesc in San Jose, California.

Ce spun clientii despre Ungere divină pentru afaceri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare