• Trecutul, prezentul și viitorul

Trecutul, prezentul și viitorul

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

  • Comentariu asupra planului de mantuire al lui Dumnezeu si asupra cartii Apocalipsa.

"Niciodata nu m-am gandit sa scriu o carte. Altii au fost aceia care m-au indrumat si m-au ajutat sa public aceste ganduri despre planul de mantuire al lui Dumnezeu si despre cartea Apocalipsa. In anul 1991, timp de o saptamana, am predicat despre cele doua subiecte susmentionate. cei care au ascultat predicile m-au indemnat sa le pun in scris. Astfel, materialul de pe casete a fost dactilografiat si pregatit pentru tipar ( ceea ce explica caracterul laconic al cartii de fata, n.t.).

Aparitia editiei originale, in limba maghiara, a fost posibila cu ajutorul prietenilor mei apropiati, - frati de credinta-, in 1993, in Ungaria. versiunea din limba romana apare revizuita si largita. Modificarile vizeaza atat continutul, cat si structura materialului original. O prima traducere in limba romana a fost facuta de Stefan Culda. Sunt foarte indatorat Anei Rudolf si nepotilor mei Priscila si Beniamin, care au prelucrat cu sarg traducerea initiala, pregatind-o pentru tipar. Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa-i rasplateasca din plin pe acesti frati ai mei in Hristos.

Nadajduiesc ca paginile de fata sa imbogateasca sufleteste pe fratii mei din Romania, si chiar si pe aceia dintre ei care la momentul de fata se afla in diaspora romana. Ma rog ca aceste pagini sa fie un prim imbold la a studia mai aprofundat sfintele Scripturi, in general, iar cartea Apocalipsa, in special, mai ales acum ca ne aflam in pragul unui nou mileniu, care, in sirul celor precedente, anunta mai clar venirea Domnului nostru drag Isus Hristos." (Ștefan Gulyás)

Ce spun clientii despre Trecutul, prezentul și viitorul

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare