• Păstorind o inimă de copil

Păstorind o inimă de copil

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Dr. Tedd Tripp a acumulat peste douazeci de ani de experienta de pastor, consiller, administrator de scoala si de tata, In tot acest timp oferindu-si continuu ajutorul valoros parintilor. Păstorind o inimă de copil prezinta felul in care trebuie sa i se vorbeasca inimii copilului tau. Tot ceea ce face si spune copilul vine din inima lui. Luca 6:45 prezinta aceasta realitate astfel: "... caci din prisosul inimii vorbeste gura" (NTV). Scrisa pentru parinti cu copii de toate varstele, aceasta carte, printr-o abordare deosebita, ofera perspective si procedee de pastorire a inimii copiilor pe caile vietii.


"Tedd Tripp stie ce spune si cui i se adreseaza. El cunoaste copiii. cunoaste si parintil... si cunoaste caile lui Dumnezeu. Aceasta carte te invata care trebuie sa-ti fie scopurile si cum sa le urmaresti si sa le implinesti practic. Te invata cum sa le vorbesti copiilor tai si ce sa le spui. Te va inspira cum sa devil un altfel de parinte. Este o carte de referinta." (Dr. David Powlison, Seminarul Teologic Westminster)

"In abundenta de materiale privind problemele de familie si de crestere a copillor este surprinzator - si deprimant - sa vezi cat de putine carti sunt cu adevarat fondate biblic. Avem in fata insa o exceptie invioratoare. Tedd Tripp ofera parintilor un ajutor biblic solid si demn de incredere. Daca cautati cumva o perspectiva si un model practic corespunzator, nu veti gasi un ghid mai adecvat." (Rev. John MacArthur, pastor, autor si invatator biblic prin radio)

"Materialul Dr-lui Tripp privind cresterea copiilor, este cel mai clar, mai bine adaptat Bibliei si cel mai util material pe care l-am intalnit vreodata. A devenit coloana vertebrala a propriei mele indatoriri de crestere a copiilor. Si nu sunt singurul. Casetele seminarului sau sunt de departe cele mai frecvent solicitate materiale de instruire biblica printre studentii, consiliatii si prietenii mei." (Dr. Edward Welch, Fundatia de Consiliere si Educatie Crestina)

"Sunt bucuroasa sa recomand aceasta carte pentru continutul ei instructiv de o remarcabila claritate biblica si practica. Parintii, serios interesati, vor mai constata ca are si un inalt potential de aplicabilitate imediata." (Elisabeth Elliot)

Ce spun clientii despre Păstorind o inimă de copil

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare