Mai sunt
zile
ore
min
sec
X

Orice faptă bună

0 recenzii / Scrie o recenzie

  • Preț: 49,00 lei

  • Cod produs: 011723
  • Autor: Timothy Keller
  • Număr de pagini: 358
  • Stoc:   Stoc limitat
Adaugă la favorite
Descriere

Convingător și pe alocuri surprinzător, Keller ne demonstrează tuturor că înțelepciunea biblică a rămas și astăzi un far călăuzitor atunci când ne punem întrebări legate de muncă, de carieră. De fapt, perspectiva creștină asupra muncii — faptul că muncim pentru a-i sluji pe ceilalți, nu pe noi înșine — poate fi fundamentul necesar nu doar pentru succesul profesional, ci și pentru o viață echilibrată. Keller ne arată cum excelența, integritatea, disciplina, creativitatea și pasiunea pe care le depunem la locul de muncă îi slujesc pe ceilalți și devin, pentru noi, cei care muncim așa, un act de închinare.
Ți se pare dificil să fii creștin într-un mediu competitiv? Cartea de față te cheamă să descoperi cum să te bucuri de succesul profesional fără a-ți sacrifica, pentru acest succes, sufletul. Keller ne îndeamnă pe toți să ne trăim plenar credința, deși poate muncim într-un mediu în care doar profitul contează. Ba mai mult, suntem chemați să ne purtăm convingerile religioase dincolo de zidurile bisericii, să rămânem credincioși valorilor noastre și să facem alegeri care să-L onoreze pe Dumnezeu. Timothy Keller, pastor al Bisericii Prezbiteriene „Redeemer” aflate în New York, și autor al mai multor cărți devenite bestseller, și-a petrecut mai bine de douăzeci de ani din viață învățând și consiliind studenți, profesioniști aflați la început de carieră, dar și lideri cu experiență în ce privește importanța muncii și a chemării divine în viața cotidiană. Cartea de față este rezultatul acelor ani de slujire, un compendiu al gândurilor profunde și practice despre muncă, disponibil cititorilor de pretutindeni.

Timothy Keller da valul la o parte si ne arata felul in care Dumnezeu a sadit scop si semnificatie in munca noastra de zi cu zi, in cariera noastra profesionala.  Această carte este o piatră de temelie a mișcării evanghelice moderne. (The New York Times)

Mai mult
Specificații
Copertă:  Flexibilă
Produse asemănătoare
Produse de același autor