• Mişcarea de Reformă

Mişcarea de Reformă

  • 10.00 lei


  

Descriere produs

Autorul acestei lucrări a crescut într-o familie devotată învăţăturilor promovate de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea – Mişcarea de Reformă. Tatăl său a slujit în lucrare în Statele Unite. Pastorul Kramer însuşi a intrat în corpul lucrătorilor Mişcării de Reformă şi, împreună cu soţia sa, s-a dedicat mulţi ani slujirii pastorale în câmpul misionar şi, mai târziu, în poziţii administrative de răspundere.

În aceste pagini, pastorul Kramer îşi istoriseşte peregrinajul credinţei care l-a condus să părăsească în cele din urmă, împreună cu familia sa, această biserică a copilăriei, pe care a slujit-o cu convingere şi devotament, şi să devină adventist de ziua a şaptea. Povestindu-şi experienţa, el examinează într-o manieră delicată şi onestă doctrinele fundamentale care separă Mişcarea de Reformă de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

Care este originea Mişcării de Reformă şi care este istoria ei? Cine sunt membrii acestei organizaţii? Sunt ei chiar ceea ce pretind a fi? Este posibil ca ei să fie oameni sinceri, care sunt înşelaţi să creadă că fac voia lui Dumnezeu, când de fapt nu cunosc toate dovezile?

Această carte încearcă să răspundă la întrebările de mai sus.

Ce spun clientii despre Mişcarea de Reformă

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare