• Indrăzneşte să trăieşti

Indrăzneşte să trăieşti

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Prieten drag,
Da-mi voie sa-ti impartasesc o poveste tare draga inimii mele, este o poveste despre provinciali si oameni simpli, despre pescari si colectori de taxe, este istoria unei miscari care a explodat asemenea unui incendiu, propagandu-se din Ierusalim pana la marginile pamantului: pe strazile din Paris, prin cetatile Romei, dar si prin porturile din Atena, Istanbul, Shanghai si Buenos Aires. O poveste atat de fabuloasa, de controversata, de uluitoare si cu un impact atat de puternic incat, dupa doua mii de ani, ne intrebam: S-ar putea intampla din nou?

Sper cu toata puterea sa fie asa. Noua ni s-a dat o sansa... ocazia de a trai o viata care sa aiba un impact in vremuri tulburi. Cum ar fi daca am profita de ea? Cum ar fi daca am da lumii din nou speranta? Ce planuri avem pentru viața noastra? Merita sa incercam, nu crezi?

 

Despre autor

 

Max Lucado este unul dintre cei mai renumiți autori de literatura motivaționala. A scris aproxi­mativ 100 de carti, publicate in peste 80 de mili­oane de exemplare, cele mai multe bestselleruri. Revista Christianity Today l‑a numit „Pastorul Americii“, iar Reader’s Digest l-a prezentat drept „Cel mai bun predicator din America“. Lucado este pastor al Oak Hills Church din San Antonio, Texas si participa ca invitat la diverse emisiuni televizate. Max Lucado este un pastor cu talent de scriitor si un scriitor cu inima si penita de poet. Ii place sa modeleze propozitii memorabile si insufletitoare. Tabloul activitatii sale scriitoricesti imbina lirismul usor si realismul profund, prezentand cu maiestrie o tapiserie de povestiri aducatoare de speranta si propagand cu o voce puternica crestinismul autentic. Max Lucado si sotia lui, Denalyn au trei fete, doua dintre ele sunt implicate in activitați cu caracter cultural-crestin, iar una in activitatea editoriala.

Ce spun clientii despre Indrăzneşte să trăieşti

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Produse asemănătoare