• Îl vom întâmpina în Văzduh

Îl vom întâmpina în Văzduh

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Vremurile si invataturile referitoare la teologia vremii sfarsitului se schimba. Multi conducatori, denominationali si independenti, regandesc crezuri acceptate odinioara, cautand claritate in legatura cu invatatura lui Isus si Pavel referitoare la sfarsitul veacului. Don K. Preston este un cercetator si scriitor desavarsit, pasionat de importanta unei intelegeri clare a Scripturilor, in special daca se raporteaza la Escatologie. In aceasta carte remarcabila a lui 1 Tesaloniceni 4, fratele Preston cauta sa prezinte in mod comprehensiv si convingator de a privi la controversele cheie legate de vremea sfarsitului.

  • Printr-o excelenta cercetare, logica, clara si har, Don prezinta argumentul lasand pe cititor sa traga concluziile finale. (Stan E. DeKoven)
  • Desi presupunerile mele teologice sunt diferite de ale lui Preston, lucrarea lui abordeaza o sumedenie de intrebari fascinante si ofera o multime de raspunsuri provocatoare. Speram ca critica lui privitoare la perspectiva dispensationalista care chinuie evanghelismul American sa castige o mare audienta. (Dale Allison)

Ce spun clientii despre Îl vom întâmpina în Văzduh

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare