Parentaj sensibil și inteligent

0 recenzii / Scrie o recenzie

  • Preț: 43,00 lei

  • Cod produs: 010380
  • Autor: Daniel J. Siegel, Mary M. Hartzell
  • Stoc:   Stoc limitat
Adaugă la favorite
Descriere

„Parentaj sensibil si inteligent este o unealta extraordinara pentru cresterea si educarea copiilor. Darul acestei carti consta in faptul ca este un excelent memento pentru a fi mai empatici cu proprii copii si, la fel de important, cu noi insine. Ea ne reveleaza ca nu este niciodata prea tarziu sa-ti vindeci vechile rani si sa te reeduci pe tine insuti. Facand acest lucru, ti se permite sa fii mai prezent si mai plin de bucurie in calatoria copilului tau. Atat parintele, cat si copilul ajung la destinatie mai intregi si mai iubitori.” (JESSIE NELSON, regizor, producator si scenarist)

„Fiecare parinte s-ar cuveni sa citeasca Parentaj. Debordand de informatii fascinante despre creier pe care nu le poti citi in orice volum despre cresterea si educarea copiilor, aceasta carte te va face sa privesti cu si mai mult interes modul in care invata si cresc copiii tai.” (BETTY EDWARDS, autoare a volumului Drawing on the Right Side of the Brain)

„Parentaj sensibil si inteligent arata parintilor cum sa inteleaga si sa integreze experientele din propria copilarie intr-un stil de crestere si educare a copiilor care promoveaza comunicarea sanatoasa, atasamentul semnificativ si increderea.” (SAL SEVERE, PH.D., autor al volumului How to Behave So Your Children Will, Too!)

Număr de pagini: 331

Mai mult
Specificații
Copertă:  Flexibilă
Produse asemănătoare