• Dragostea adevarată

Dragostea adevarată

  • 22.00 lei


  

Descriere produs

Aceasta carte este incercarea autorului de a oferi tinerilor de azi un material care sa le vorbeasca deschis despre sexualitate, din perspectiva crestina. Pericolele si capcanele legate de acest subiect atat de sensibil deopotriva pentru tineri cat si pentru parinti, si beneficiile aduse de pastrarea puritatii morale pentru tanar si viata sa viitoare de familie sunt prezentate cu simplitate si sinceritate.

Lumea de astazi este cuprinsa de o adevarata frenezie a \"dragostei\"". Standardele respectate de majoritatea oamenilor sunt din ce in ce mai coborate in acest domeniu si tot mai multe lucruri devin acceptabile. Confuzia este mare si, datorita insistentei asupra dreptului de exprimare indiferent de aspectele morale, presiunile asupra tinerilor de astazi sunt formidabile. Cum vor invata ei despre sexualitate? Din anturajul lor, in functie de emotiile lor greu de controlat si probabilitatea ca vor accepta conceptiile imorale ale societatii este tot mai mare. Nu exista o cale mai buna? Ba da. Iata cateva din subiectele acestei carti: ˇ ce inseamna \""prea departe\"" ˇ de ce sa asteptam ˇ chemarea la puritate sexuala ˇ influenta sexualitatii ˇ diferentele dintre barbati si femei ˇ cum stii daca esti indragostit? ˇ dragostea neconditionata ˇ presiunea anturajului ˇ intalnirile ˇ drogurile si alcoolul ˇ intrebari si raspunsuri Jim Burns abordeaza cu sinceritate si curaj aspectele delicate ale acestui \""cel mai discutat subiect\"", oferind un punct de vedere crestin care este menit atat sa-i informeze corect pe tineri cat si sa-i incurajeze la o viata de puritate.

Jim Burns este presedintele National Institute of Youth Ministry din San Clemente, California. Autor a numeroase carti, Jim conferentiaza in fata a mii de tineri si de lucratori de tineret din intreaga lume. De acelasi autor, in limba romana s-au mai publicat: Supravietuind Adolescentei Ca lutul in mainile olarului"

Ce spun clientii despre Dragostea adevarată

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare