• Claudia soţia lui Ponţiu Pilat

Claudia soţia lui Ponţiu Pilat

  • 28.00 lei


  

Descriere produs

Intr-un timp al marilor incercari, o femeie va cauta iubirea si pacea, pe care le va afla acolo unde nu se asteptase niciodata. Manata incoace si incolo de valul indiferent al sortii, viata Claudiei pluteste in deriva, pana in ziua cand il intalneste pe Lucius Pontiu Pilat si devine sotia acestuia. Cand se muta in teritoriul nelinistit al Iudeii, ea face ce facea de fiecare data: se bucura de viata. Dar nelinistea poporului ia amploare si Claudia se va gasi curand alaturi de sotul ei iubit prinsa in paienjenisul controversei si al razvratirii. Ar putea gasi ea speranta la misteriosul rabin evreu despre care toata lumea pare a vorbi?

Lasati aceasta naratiune sa va poarte prin palate de marmura, prin piete prafuite si prin vile italiene idilice urmand calea nebanuita a unei femei care se bucura de o simpla prezenta trecatoare intr-una din relatarile biblice, dar care are o poveste, asa cum este spusa de Diana Wallis Taylor, demna de legenda. Un roman surprinzator si captivant despre controversa, dragoste si razvratire. O cercetare minutioasa, drama si pasiunea atrag cititorii la fiecare pagina a acestei povesti alese despre credinta si intriga. (KAREN OCONNOR, autoare a When God Answers Your Prayers: Stories of How God Comes Through in the Nick of Time)

Diana Wallis Taylor invita cititorul chiar in inima si sufletul unei femei prea putin cunoscute din Noul Testament ale carei cuvinte, putine la numar dar cu putere de convingere, au captivat cititorii timp de secole. O carte care inspira si da curs imaginatiei. (SUSAN MEISSNER, autoarea cartii The Girl in the Glass)

Ce spun clientii despre Claudia soţia lui Ponţiu Pilat

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare