• Un mister tulburător

Un mister tulburător

  • 39.00 lei


  

Descriere produs

In cautarea propriei rascumparari, Cadi Forbes – fetita de zece ani – descopera misterul teribil ce mistuia comunitatea de imigranti irlandezi de la poalele  muntilor Appalachi. Dorinta ei disperata de a scapa de povara ce o apasa zi si noapte, considerandu-se vinovata de moartea surorii ei, o determina sa-l afle cu orice pret pe barbatul acela care poate s-o elibereze de pacat… pacatul care ii rapise dragostea mamei si o facuse sa-si doreasca sa fuga de viata aceasta si teribila ei judecata.

Romanul a fost premiat cu aur si ecranizat in 2007.

Francine Rivers si-a inceput cariera literara la Universitatea din Nevada, Reno. A publicat peste douazeci de romane inspirationale, de dragoste si istorice – toate bestselleruri – care au castigat sau au fost nominalizate la importante premii in domeniu. Datorita succesului dobandit, a castigat deopotriva admiratia scriitorilor si loialitatea cititorilor.

Tiparite in peste douazeci de limbi, romanele sale au devenit best­selleruri in multe din tarile unde au fost traduse. Este casatorita cu Rick Rivers, au trei copii si locuiesc in California de Nord, Statele Unite.

Ce spun clientii despre Un mister tulburător

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare