Când cerul invadează pământul

0 recenzii / Scrie o recenzie

Prețul afișat este exclusiv online!
  • Preț: 35,00 lei

  • Cod produs: 012656
  • Autor:  Bill Johnson
  • Număr de pagini: 219
  • Stoc:   Stoc limitat
Adaugă la favorite
Descriere
Intr-adevar, oamenilor le este posibil sa umble in domeniul divin, iar Cristos a venit sa ne arate calea. Daca ne redescoperim adevarata identitate pe care o avem in El, atunci putem incepe sa intram in promisiunile lui Dumnezeu cu privire la lucrurile miraculoase. Bill Johnson nu doar ne invata despre supranatural, ci ni-l transmite si noua prin faptul ca ne schimba felul in care gandim. Daca nu umbli in domeniul miracolelor, atunci traiesti cu mult sub dreptul pe care l-ai primit din nastere! Asezand, cu grija, o fundatie construita pe baza biblica, pentru ca noi sa putem umbla in puterea supranaturala a lui Dumnezeu, "Cand cerul invadeaza pamantul" ofera tot echipamentul de care ai nevoie ca sa experimentezi miracole in fiecare zi.

"Aceasta carte e o lectura obligatorie pentru toti oamenii care isi doresc sa umble in taramul supranatural al Duhului Sfant, in viata lor de zi cu zi. Am fost atat de atinsa de Domnul in timp ce am citit-o, incat am explodat de credinta! De-abia puteam s-o las din mana." (Heidi G. Baker)

"Cand cerul invadeaza pamantul este o carte revolutionara. E umpluta cu credinta, de la inceput pana la sfarsit. Crestinii obisnuiti vor incepe sa vada niste miracole extraordinare intamplandu-se in viata lor de zi cu zi, atunci cand vor incepe sa accepte provocarile pe care le lanseaza aceasta carte." (Wes Campbell)

"Atentie! Continutul acestei carti te va confrunta cu indoiala, necredinta si boala din viata ta si va face ca asteptarile pe care le ai de la Dumnezeu sa mearga dincolo de nivelul maxim! Multe carti m-au inspirat, insa "Cand cerul invadeaza pamantul" m-a provocat. Iti garantez ca ti se va naste o credinta autentica in inima, iar tu vei fi schimbat." (Jim Goll)

Bill Johnson face parte din a cincea generatie de pastori din familia sa si a primit o mostenire bogata in Duhul Sfant. Bill si sotia sa, Beni, sunt pastori seniori la Biserica Bethel din Redding, California. Toti cei trei copii ai lor si familiile acestora sunt dedicati slujirii. Bill si Beni au noua nepotio minunati.
Mai mult
Specificații
Copertă:  Flexibilă
Produse asemănătoare