• Asemenea lui Hristos

Asemenea lui Hristos

  • 27.00 lei


  

Descriere produs

Crestine, daca intr-adevar vrei sa fii asemenea lui Hristos, fixeaza-ti mintea asupra gandului ca aceasta este, cu siguranta, voia lui Dumnezeu in ceea ce te priveste. Nu uita ca intreaga rascumparare a fost planificata in vederea acestei transformari.

„Au fost doua lucruri pe care a trebuit sa le fac.  Primul a fost sa zugravesc un astfel de portret al Fiului lui Dumnezeu, Cel care, ca sa arat cum, in realitatea vietii Lui pamantesti, avem un Model precis a ceea ce Tatal doreste ca noi sa fim... Apoi a trebuit sa schitez un alt portret - cel al credinciosului care, intr-un gand oarecare de precizie spirituala, Ii reflecta imaginea si, in mijlocul incercarilor si al obligatiilor vietii zilnice, dovedeste ca asemanarea cu Hristos nu este doar un ideal, ci, prin puterea Sfantului Duh, o foarte binecuvantata realitate"  a scris Murray in prefata cartii.

Asemenea lui Hristos este continuarea volumului Ramaneti in Hristos si a fost scrisa de Andrew Murray (1828-1917) din dorinta de a-i incuraja pe credinciosi sa urmareasca implinirea planului vesnic al lui Dumnezeu, asemanarea lor cu chipul Fiului Sau.

Ce spun clientii despre Asemenea lui Hristos

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare