• Joc - Ziua bună de la fraţi

Joc - Ziua bună de la fraţi

  • Produs #0001852
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 50.00 lei


  

Descriere produs

Două jocuri ideale pentru întâlniri de tineret sau ale adolescenţilor şcoli biblice, şcoli duminicale, tabere, grupe de studiu biblic o seară plăcută şi instructivă în familie.

Cutia conţine:

1) trei seturi de cartonaşe cu întrebări din cartea Faptele Apostolilor, despre viaţa lui Pavel şi despre călătoriile sale misionare.

Cartonaşele au pe faţă una, două sau trei corăbii, numele jocului şi în care dintre călătoriile misionare ale lui Pavel s-a întâmplat evenimentul la care face referire întrebarea, precum şi referinţele textului din Biblie în care este relatată călătoria respectivă. Dacă pe faţa cartonaşului se află doar corăbiile şi este scris doar numele jocului fără a fi specificată una din călătoriile lui Pavel, atunci întrebarea este despre acele perioade din viaţa lui Pavel în care el nu s-a aflat într-o astfel de călătorie.

Pe verso se află:

  • întrebarea
  • răspunsul corect la întrebare
  • versetul sau frgamentele de versete din Biblie care conţin răspunsul corect

Întrebările sunt grupate pe trei nivele de dificultate:

  • 45 de cartonaşe verzi (o corabie) – întrebări de 1 punct
  • 45 de cartonaşe albastre (două corăbii) – întrebări de 2 puncte
  • 45 de cartonaşe roz (trei corăbii) – întrebări de 3 puncte

2) un set de 9 cartonaşe galbene (sau albe) care conţin indicaţii speciale pentru diverse faze ale jocului. Acestea au pe faţă un număr înconjurat de un cerc, iar pe verso se află indicaţiile de urmat.

3) patru seturi a câte patru pioni coloraţi (piese de joc colorate)

4) tabla de joc care pe o faţă conţine o hartă pe care sunt trasate călătoriile apostolului Pavel iar pe verso un careu de joc cu pătrăţele colorate.

5) patru seturi a câte patru pioni coloraţi (piese de joc colorate)

Cu aceste componente vă puteţi juca două jocuri diferite: Ziua bună de la fraţi - STRATEGIE şi Ziua bună de la fraţi - CĂLĂTORII


Ziua bună de la fraţi - STRATEGIE

Se joacă pe tabla cu pătrăţele colorate. Pot juca 2 sau 4 jucători. Dacă se joacă doi, atunci jocul se desfăşoară doar pe jumătate de tablă. Fiecare jucător îşi aranjează pionii în cele patru căsuţe roşii. Scopul jocului este ca fiecare jucător să ajungă cu pionii săi în căsuţele roşii ale adversarului.

Ziua bună de la fraţi - Călătorii

Poate fi jucat de doi, trei sau patru jucători sau echipe. Se joacă pe partea tablei de joc care conţine harta cu călătoriile lui Pavel. Scopul jocului constă în parcurgerea cu un pion (pentru fiecare jucător sau echipă) a unui traseu ce urmează una sau mai multe dintre călătoriile lui Pavel.

La ambele jocuri mutările pionilor de joc se fac pe baza răspunsurilor la întrebările de pe cartonaşe şi a regulilor de mutare. Jocul poate fi jucat cu sau fără Biblie.

Ce spun clientii despre Joc - Ziua bună de la fraţi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare