• Vremuri de restaurare

Vremuri de restaurare

  • 22.00 lei


  

Descriere produs

"Isus Hristos, pe care cerul trebuie sa-L primeasca, pana la vremurile asezarii din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfintilor Sai prooroci din vechime." (Fapte 3:21)

Aceasta carte este o chemare urgenta si din inima la adresa Trupului lui Hristos din Germania si din intreaga lume pentru post si rugaciune corporativa. Ne ofera o intelegere bine fundamentata a contextului profetic din zilele noastre, in acord cu Biblia. Prin aceasta carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugaciune inflacarata. Ce ne transmit termenii "valea deciziilor" si "natiuni oi si natiuni capre", in contextul judecatii Domnului? Care sunt promisiunile facute de Dumnezeu Bisericii si care sunt facute Israelului in aceste "vremuri de restaurare"? Unde ne aflam noi ca si biserica a lui Isus Hristos si incotro doreste Duhul lui Dumnezeu sa ne conduca?

Aceasta nu este o carte atotcuprinzatoare, dar ne ofera un impuls vital precum si o directie biblica, ajutandu-ne in cautarea unor raspunsuri pentru aceste intrebari vitale, imputernicindu-ne pentru a ne ruga mai eficient.

HARALD ECKERT, nascut in 1960, casatorit cu Erika si tata a patru copii a publicat revista Wiederherstellung (Restaurare) in perioada 1982-1989. A participat intens in cadrul organizatiei Intercessors for Germany intre anii 1990-1994 fiind fondator si presedinte al organizatiei Internationaler Bibellehrdienst (Derek Prince Ministries, Germania). In momentul de fata este director executiv al organizatiei Christians for Israel, Germania slujind si in bordul de conducere al European Coalition for Israel cu sediul la Bruxelles. Ca invatator, pionier spiritual si autor, Harald Eckert nu doar incurajeaza, ci este implicat activ in variate proiecte importante in Germania, Europa si Israel.

Ce spun clientii despre Vremuri de restaurare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare