• Unelte pentru libertate

Unelte pentru libertate

  • 27.00 lei


  

Descriere produs

CE ÎI SPUI UNEI PERSOANE CARE SUFERĂ?

De câte ori, în timpul unei conversații obișnuite, ne luptăm să-i mângâiem pe ceilalți, în contextul unei lumi problematice? Creștinii ar trebui să fie cei care conferă „primul ajutor”, spune Andy Reese și Jennifer Barnett, însă cu toate acestea, nouă ne lipsesc uneltele și încrederea de a face acest lucru. Sfârșim prin a fi frustrați de propria noastră incapacitate de a ne conecta într-un mod eficient.

ÎNSĂ CE S-AR ÎNTÂMPLA DACĂ AM AVEA CURAJUL DE A VORBI ÎN DRAGOSTE?

În paginile acestei cărți, Andy și Jennifer îți oferă ceea ce ai nevoie pentru a înțelege lucrurile într-un mod practic, precum și uneltele simple pentru a face exact acest lucru. Vei găsi ceea ce ai nevoie pentru a împărtăși pace, har și pentru a-i ajuta pe ceilalți să experimenteze o reînnoire personală.

„Această carte va schimba viața oamenilor — poate chiar pe a ta.” (Rich Stearns, președinte al World Vision U.S.)

„Solid fundamentată în Evanghelie și învățătură biblică în timp ce este foarte practică. I-a ajutat pe liderii noștri să umble într-o libertate mai mare în timp ce-i ajutăm pe mulți să cunoască adevărul care îi va elibera.” (David McQueen, pastor senior, biserica baptistă Beltway Park, Abilene, Texas)

„Echipele noastre de conducere sunt implicate trup și suflet și încântate de eficiența simplă a acestei lucrări.” (Michael Swecker, pastor la Prayer and Freedom Ministries, Hosanna!, Lakeville și Shakopee, Minnesota)

„Pentru mulți oameni, o lucrare precum Rugăciunea pentru Libertate este cel mai bun loc din care să înceapă... sunt foarte impresionat de echipa de la Freedom Resource.” (Stephen Mory, M.D., profesor asistent de psihiatrie clinică, Universitatea Vanderbilt; psihiatru la Mental Health Cooperative și la închisoarea Davidson County.)

ANDY REESE este un vorbitor și autor popular, precum și un lider de frunte în lucrarea de vindecare lăuntrică. El este președintele Freedom Resource, o lucrare dedicată informării, pregătirii și sprijinirii celorlalți prin intermediul abordării din lucrarea Rugăciunea pentru Eliberare. Această lucrare se răspândește cu repeziciune printre o varietate largă de biserici.

JENNIFER BARNETT este o vorbitoare și autoare, iar împreună cu soțul ei Cory, lider al lucrării Rugăciunea pentru Libertate din cadrul Bisericii CrossBridge Community din San Antonio, Texas unde slujesc și ca prezbiteri.

Ce spun clientii despre Unelte pentru libertate

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare