Un licăr de speranță

0 opinii / Scrie o opinie

  • Pret: 49,00 lei

  • Cod produs: 009810
  • Stoc: Stoc limitat
  • Autor:  Karen Kingsbury
Adaugă la favorite
Descriere

Un licar de speranta / Chasing Sunsets de Karen Kingsbury este a doua carte din seria Jocul ingerilor si ne poarta in indepartatul Los Angeles – orasul in care ingerii nu dorm niciodata. Batranul timp a derulat inainte sirul anilor, iar vechii nostri prieteni din Jocul ingerilor – jucatorul de baseball Tyler Ames si Sami Dawson - sunt din nou un cuplu. Ingerii isi continua misiunea de a aduce fericire in viata oamenilor, avand de aceasta data ca obiectiv destinul jucatorului profesionist de baseball Marcus Dillinger, prietenul din copilarie al lui Tyler Ames, care fusese numit recent cel mai valoros jucator din campionatul mondial. Insa faima nu este de ajuns pentru el in momentul de fata pentru a fi fericit. Asta pentru ca Marcus se framanta sa descopere sensul vietii si al iubirii, in conditiile in care dragostea lui pentru autentica Mary Catherine risca sa ramana doar un vis frumos.

Vom urmari asadar de-a lungul romanului cum evolueaza destinele acestor personaje, si cum, ingerii vor incerca sa impiedice de fiecare data ca, baietii rai din benzile criminale din Los Angeles sa le curme sansa la fericire. Pentru ca romanul de fata este deopotriva despre destinele a patru prieteni buni, dar si despre viata periculoasa pe care o duc tinerii din benzile criminale din Los Angeles, dar si tinerii americani care provin din medii defavorizate si care cad victime cu usurinta acestor grupari. Vom vedea asadar, cum destinele celor dintai se vor intersecta cu cele ale celor din urma, si cum, fiecare dintre noi putem contribui, fara prea mari eforturi, la reabilitarea indivizilor mai putin norocosi decat noi. Vom vedea de asemenea cum, cu ajutorul unor programe precum „Scared Straight” sau „Ultima data dupa gratii”, dar si al centrului pentru tineret din oras, tineri, altfel pierduti, primesc o sansa la o noua viata. Deschiderea unui centru pentru tineret in oras cu scopul de a le oferi tinerilor din familiile defavorizate, lipsiti de posibilitati, o alternativa la bandele de cartier, carora aceste categorii de tineri le cadeau victime de cele mai multe ori, este un prilej pentru cititor sa-i cunoasca pe protagonistii romanului.

Karen Kingsbury autoarea de bestselleruri New York Times, a absolvit Facultatea de Jurnalism la Cal State University, Northridge, SUA, profesand imediat dupa facultate ca jurnalist sportiv pentru Los Angeles Times. In momentul de fata este povestitoarea inspiratoare favorita a Americii, cu peste douazeci de milioane de carti vandute in toata lumea. Multe dintre romanele scrise de ea au fost ecranizate sau se afla in atentia Hallmark Films si a altor case de productie. Karen Kingsbury este de asemenea gazda show-ului radiofonic The Karen Kingsbury Show, in cadrul caruia isi delecteaza ascultatorii cu povesti si muzica. Locuieste in Tennessee (SUA) impreuna cu sotul ei Don si cinci din cei sase copii ai lor, dintre care, trei baieti au fost adoptati din Haiti, in 2001.

Număr de pagini: 374

Mai mult
Produse asemănătoare