• Titus, un camarad al crucii

Titus, un camarad al crucii

  • 20.00 lei


  

Descriere produs

Putine activitati pot sa-i determine pe copiii si pe tinerii de astazi sa lase calculatorul sau televizorul. Citirea acestei carti reuseste acest lucru. 
Deoarece pe langa captivarea atentiei cititorului, cartea de fata pune o temelie temeinica la zidirea unui caracter sanatos, sfatuiesc pe orice parinte, pe orice bunic, sa o cumpere pentru copii si pentru nepoti, iar pe orice tanar sa faca investitia pentru a o citi si a o avea in biblioteca. 
Daca si parintii si bunicii vor fi cuceriti de ea, citind-o, cu atat mai bine... (Ioan Badelita, Doctorand in stiintele educatiei) 

In lumea noastra corupta, plina de o literatura care portretizeaza laudativ toate formele de stricaciune si de rau, aparitia unor c rti care ne infatiseaza personaje nobile, tineri si tinere, barbati si femei de caracter, cu actiuni pline de noblete, ne vine ca o briza de aer proaspat, ca o zi insorita de primavara, plina de viata noua si de frumusete. 
Tineretul de astazi si intreaga noastra societate are nevoie de modele diferite, are nevoie de o literatura care infatiseaza personaje pline de puritate morala, care inving raul prin bine, care stralucesc chiar si in saracie si in tragedie, care pretuiesc corectitudinea, adevarul si puritatea mai mult chiar decat viata. 
Colectia Carti Rare ne aduce aceasta frumusete din epoci trecute si din medii sociale modelate de Biblie, adica de Cuvantul lui Dumnezeu. 
Salutam cu entuziasm aceasta colectie si o recomandam cu cea mai mare caldura. (Prof. Dr. Iosif Ton)

Ce spun clientii despre Titus, un camarad al crucii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare