Timpul meu cu Isus. Calendar şi jurnal de rugăciune

  • 12.00 lei


  

Descriere produs

Timpul meu cu Isus. Calendar & jurnal de rugaciune” a fost creat special pentru copiii foarte ocupati. Acestia vor descoperi 365 de activitati si idei de rugaciune — cate una pentru fiecare zi a anului. Pe masura ce vor parcurge jurnalul, vor putea sa scrie gandurile si simtirile lor legate de rugaciune si sa noteze raspunsurile la rugaciune primite din partea lui Dumnezeu. Dumnezeu a promis: „Inainte ca sa Ma cheme, le voi raspunde; inainte ca sa ispraveasca vorba, ii voi asculta!” (Isaia 65:24) Jurnalul de rugaciune ii va ajuta pe cei mici sa experimenteze puterea rugaciunii si sa inteleaga cat de mult ii iubeste Dumnezeu. Sunteti gata sa incepeti? Dumnezeu este gata sa va asculte!

Karen Holford este pasionata sa ajute familiile si copiii sa isi dezvolte relatia cu Dumnezeu. Este autoarea unor carti si a altor materiale destinate sprijinirii parintilor in sensul de a-si ajuta copiii sa creasca spiritual si sa se maturizeze emotional. In prezent, Karen locuieste in Scotia, unde lucreaza ca scriitoare, jurnalista si trainer. Are trei copii si doi nepoti.

Linda Koh este Director al Departamentului Copii al Conferintei Generale a Adventistilor de Ziua a Saptea. A studiat psihologie educationala si consiliere la Universitatea Andrews si lucreaza ca invatatoare de peste 20 de ani. Ii place sa realizeze materiale care sa ajute la consolidarea credintei copiilor. A publicat articole in Adventist Review, Adventist World, Kids Ministry Ideas si alte periodice. Are doi copii si cinci nepoti

Ce spun clientii despre Timpul meu cu Isus. Calendar şi jurnal de rugăciune

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare