• Taina lui Hristos în Apocalipsa

Taina lui Hristos în Apocalipsa

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

APOCALIPSA este singura carte din Biblie în care Isus este numit ca fiind autorul. În Evanghelii, Isus a vorbit adeseori în pilde şi folosind un limbaj spiritual, şi El continuă să facă la fel în Apocalipsa Lui. Când ucenicii L-au întrebat de ce vorbeşte în pilde, El a răspuns: „Pentru că vouă v-a fost dat să cunoaşteţi tainele împărăţiei cerurilor, iar lor nu le-a fost dat."

Cartea Taina lui Hristos interpretează Apocalipsa lui Isus Hristos folosind versete din Scriptură drept cheie pentru înţelegerea viziunilor. Nicio altă carte din Biblie nu conţine mai multe citate şi aluzii din alte cărţi ale Bibliei ca Apocalipsa, iar viziunile devin mai uşor de înţeles când luăm aminte cum aceleaşi figuri de stil şi limbaj simbolic au fost folosite şi explicate de primii scriitori ai Cuvântului.

Cartea Apocalipsa promite o binecuvântare celor ce o citesc - şi totuşi rămâne cea mai neglijată carte din Biblie. În acest ultim mesaj al lui Hristos pentru Biserica Lui se găsesc mari binecuvântări spirituale, şi cea mai mare binecuvântare este vestea minunată a lui Hristos şi a Împărăţiei Lui spirituale atât de viu descoperite în Apocalipsa.

Mărturia lui Isus Hristos (Apocalipsa 1:2) îi inspiră pe creştini să biruiască ispitele şi înşelăciunile lui Satan din această lume şi ne învredniceşte să stăm în faţa tronului Său şi să auzim cuvintele: „Bine, rob bun şi credincios, [...] intră în bucuria stăpânului tău."

Ce spun clientii despre Taina lui Hristos în Apocalipsa

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare