• Slujitori şi trimişi

Slujitori şi trimişi

  • 16.00 lei


  

Descriere produs

Cei ce lucrează ca misionari şi cei ce îi slujesc pe aceştia din linia a doua formează două unităţi ale aceleaşi echipe angajate în activitatea de evanghelizare transculturală. Amândouă unităţile sunt la fel de importante. Amândouă se completează reciproc. Amândouă ţintesc spre acelaşi scop, respectiv îndeplinirea Marii Trimiteri din Evanghelie. Şi amândorura reuşita le este asigurată, fiindcă cei ce se află în slujba lui Dumnezeu fac parte din echipa Învingătoare!

„Această carte este o carte cheie, care arată cum contribuţia celor ce mijlocesc – adică a slujitorilor aflaţi în linia a doua – este tot atât de hotărâtoare pentru cauza misiunii, precum cea a misionarilor din prima linie. O carte plină de intuiţii incisive privind veriga cea mai deficitară a mişcării misionare contemporane.” (Dr. Ralph Winter, Centrul SUA al Misiunii Mondiale)

„Sunt ferm încredinţat că această carte este una dintre cele mai semnificative pe subiectul misiunii din ultimii zece ani. Dacă Biserica şi poporul lui Dumnezeu nu vor răspunde la mesajul ei, lucrarea de misiune în lume va fi sever obstrucţionată. Fiecare slujitor în linia a doua, dedicat cu adevărat lucrării sale, trebuie să participe la răspândirea acestei cărţi.” (George Verwer, Operation Mobilization)

„Iată ajutorul de care orice biserică are nevoie. Respectarea măsurilor practice expuse în manualul de faţă va avea un impact considerabil atât asupra celor trimişi să lucreze ca misionari, cât şi asupra celor ce şi-au asumat responsabilitatea trimiterii lor.” (Jo Shelter, Wycliffe Bible Translators)


Neal Pirolo este directorul fondator al Organizaţiei internaţionale Emmaus Road (Drumul spre Emaus). Împreună cu soţia lui, Yvonne, prezintă seminarii, publicaţii, studii video şi cursuri de pregătire în vederea mobilizării bisericilor, instruirii echipelor de lucrători angrenaţi în slujirea transculturală şi punerii în legătură a comunităţilor bisericeşti cu acţiunile misionare naţionale din întreaga lume.

Ce spun clientii despre Slujitori şi trimişi

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare