• Salvați din Kabul

Salvați din Kabul

  • 30.00 lei


  

Descriere produs

Aceasta carte ne descopera lumea intunecata a talibanilor: jocurile la nivelul mintii, interogarile istovitoare, ororile indurate in captivitate. IN acelasi timp scoate in evidenta taria spiritului uman asa cum o descopera ei insisi atat voluntarii cat si ceilalti prizonieri afgani, precum si credinta neclintita, curajul si speranta vie a acestora.

Eberhard Muehlan este pedagog si lider al unei organizatii pentru familii din Germania. Este autorul unui numar de douazeci de carti, incluzand Manualul familiei (Highland Books).

SHELTER NOW este o organizatie de ajutorare internationala infiintata in 1983, cu sediul in Germania. Aceasta isi desfasoara activitatea in Afganistan si Pakistan, unde, in taberele de refugiati, se construiesc case, clinici si scoli. De asemenea, organizatia se ocupa cu scaparea sau repararea sistemelor de irigatie, precum si cu distribuirea zilnica de mancare miilor de refugiati aflati acolo. Din 1998 si pana astazi, aceasta organizatie a avut un rol foarte important in reconstruirea Afganistanului.

Ce spun clientii despre Salvați din Kabul

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare