Răul și dreptatea lui Dumnezeu

  • Produs #0001494
  • Autor: Tom Wright - vezi toate publicatiile
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Dimensiune: 145 x 205 mm
  • Numar pagini: 140
  • 28.00 lei


  

Descriere produs

Lucrarea de fata abordeaza una dintre marile probleme ale existentei umane. Este o trecere in revista bine documentata si plina de vitalitate a acestui subiect, asa cum apare el in Scriptura si in gandirea crestina. Argumentele centrale ale cartii sunt ca problema raului trebuie confruntata in cadrul creatiei, nu despartita de ea, ca fiintele umane au un rol de jucat in aceasta drama si ca un astfel de rol este in armonie cu ceea ce inseamna a fi cu adevarat si pe deplin uman. Suferinta nu trebuie sa ramana o enigma eterna; ea este un stalp al structurii realitatii si al scopului lui Dumnezeu. (Lamin Sanneh, profesor de crestinism universal si istorie, Universitatea Yale)

Vesti despre acte de cruzime, decese si terorism ajung la urechile noastre in fiecare zi. Expresia „axa raului“ are o rezonanta adanca in lumea noastra si raul pare sa se infiltreze in toate aspectele vietii. Suntem siliti sa ne punem intrebari fundamentale despre Dumnezeu si natura raului care cer o decizie teologica matura, profunda si niciodata superficiala. N. T. Wright exploreaza aceste intrebari pivotale dintr-o perspectiva proaspata si antrenanta, combinand virtutile unei eruditii cu mare grija pentru detalii intr-un stil accesibil. El nu evita subiectele dificile nici nu fuge de cele incomode, ci ofera in schimb o perspectiva noua si adesea surprinzatoare in cautarea sa dupa un raspuns viabil la problema raului.

Despre autor

N. T. Wright este unul dintre cei mai proeminenti si influenti teologi. Si-a facut studiile la Oxford, devenind preot anglican si profesor de Noul Testament si crestinism timpuriu la universitati precum Cambridge, McGill si Oxford. Timp de 7 ani a ocupat cel de-al patrulea scaun din Biserica Angliei, ca episcop de Durham. A scris zeci de carti in ultimele patru decenii, construind o opera teologica si pastorala de referinta. Continua sa publice articole in presa de specialitate si este adesea invitat in emisiuni televizate ca sustinator al credintei crestine.

Ce spun clientii despre Răul și dreptatea lui Dumnezeu

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare