• Povestea miracolului economic israelian

Povestea miracolului economic israelian

  • 40.00 lei


  

Descriere produs

Cum reuseste Israelul - o tara cu aproximativ 7 milioane de locuitori (la data aparitiei primei editii a cartii, in anul 2009), cu niciun fel de resurse naturale, inconjurat de dusmani dn toate partile si mereu in stare de razboi - sa creeze mai multe star-up-uri decat Japonia, India, Coreea, Canada si Regatul Unit al Marii Britanii?

Israelul are mai multe companii listate la NASDAQ decat Coreea, Japonia, Singapore, India si intreaga Europa la un loc. Este cel mai bun moment sa ne indreptam atentia catre aceasta tara remarcabila si plina de energie, pentru ca nu numai alte natiuni, ci si oamenii de afaceri si organizatiile - toti cei care sunt interesati de succesul economic - sa invete o serie de lectii impresionante si surprinzatoare.

Ispirandu-se din exemplele celor mai importanti inventatori si investitori din tara, ziaristii Dan Senor si Saul Singer, experti in geopolitica, descriu modul in care cultura israeliana, determinata de greutatile si provocarile cu care s-au confruntat mereu israelienii, promoveaza o combinatie unica de forta inovatoare si antreprenoriala.

Ce spun clientii despre Povestea miracolului economic israelian

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare