• O viață de rugăciune

O viață de rugăciune

  • 37.00 lei


  

Descriere produs

RUGACIUNEA esti pur si simplu tu—un copil al bunului Parinte—atunci cand faci din conversatia cu El un ritm al vietii tale.  Pentru cei mai multi dintre noi, rugaciunea e un lucru atat de dificil, incat daca circumstantele nu ne-o cer, pur si simplu nu ne rugam. Lipsa de rugaciune este inradacinata in necredinta. Si datorita lipsei de rugaciune, viata noastra este adesea marcata de teama, anxietate, lipsa de bucurie si letargie spirituala.  Daca lipsa de rugaciune iti marcheaza viata, O viata de rugaciune este pentru tine. Acum cu capitole despre rugaciunea de lamentatie si sugestii in plus despre cum sa folosesti cartonasele de rugaciune, Paul Miller ne initiaza in rugaciunea care, constant si consecvent, spera, are incredere si se asteapta ca Dumnezeu sa lucreze.

  • Aceasta carte iti va da sentimentul ca Dumnezeu iti este aliat. Las-o sa te inalte spre o noua speranta. (DAN B. ALLENDER)
  • O viata de rugaciune este marturia profund miscatoare a puterii lui Dumnezeu in rugaciune. (Dr. TREMPER LONGMAN III)

PAUL E. MILLER este director executiv al organizatiei seeJesus si autor al mai multor carti, printre care bestsellerul Love Walked Among Us. Impreuna cu echipa sa, el sustine seminarii de ucenicizare in lumea intreaga. Paul si sotia sa, Jill, locuiesc in Philadelphia, Statele Unite.

Ce spun clientii despre O viață de rugăciune

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare