• O expunere asupra mărturisirii de credință baptiste de la 1689

O expunere asupra mărturisirii de credință baptiste de la 1689

  • 80.00 lei


  

Descriere produs

Crestinismul modern este inundat de un potop de relativitate doctrinara. Satan si fortele sale iubesc lipsa de precizie si ambiguitatea care au scapat de sub control in zilele noastre. Asa cum observa C. H. Spurgeon: „Dusmanul cel mare al adevarului ne-a invitat sa ne demolam zidurile si sa ne indepartam cetatile ingradite.”

Aceasta expunere a fost publicata initial in 1989 pentru a marca cea de-a 300-a aniversare a publicarii celei de-a Doua Marturisiri de la Londra, care a devenit cunoscuta de asemenea ca Marturisirea de Credinta Baptista de la 1689. Astazi, baptistii reformati din lumea intreaga au un mare respect pentru aceasta Marturisire si multe biserici continua s-o priveasca drept declaratia lor oficiala de credinta. In aceasta expunere extinsa, autorul Sam Waldron arata ca Marturisirea de Credinta Baptista de la 1689 este o afirmare maiestrita a credintei crestine istorice. El scriei intr-un stil direct si limpede care ii va ajuta pe lucratori, studenti si mireni deopotriva la o intelegere clara a acestei Marturisiri si la relevanta si aplicarea ei la era noastra moderna. In aceasta carte este inclusa o introducere utila privind legitimitatea si folosirea marturisirilor, introducere scrisa de dr. R. P. Martin, in prezent pastor al Bisericii Baptiste Reformate Emmanuel din Seattle, Washington.

Dr. Sam Waldron este decanul academic al MCTS si profesor de teologie sistematica. El este de asemenea unul dintre pastorii Bisericii Baptiste Heritage din Owensboro, KY. Dr. Waldron a primit o licenta de la Cornerstone University, un M.Div. de la Trinity Ministerial Academy, un Th.M. de la Grand Rapids Theological Seminary, si un Ph.D. de la Southern Baptist Theological Seminary. Din 1977 pana in 2001 a fost pastor al Bisericii Baptiste Reformate din Grand Rapids, MI. Dr. Waldron este un membru al Societatii Teologice Evanghelice.

Ce spun clientii despre O expunere asupra mărturisirii de credință baptiste de la 1689

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare